ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
يکشنبه ۲۹ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 20
کد خبر: ۷۱۴۵۴
تاریخ انتشار: ۰۱ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۷:۵۶

افزایش 8 سانتی‌متری تراز آب دریاچه ارومیه

مدیر دفتر استانی ستاد احیای دریاچه ارومیه در آذربایجان‌غربی از افزایش 8 سانتی‌متری تراز آب دریاچه ارومیه خبر داد.

تدبیر24 »«فرهاد سرخوش» در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، با بیان این‌که سطح تراز دریاچه ارومیه در تاریخ 30 بهمن‌ماه سالجاری 1270.60 است افزود: تراز آبی دریاچه ارومیه نسبت به تاریخ مشابه پارسال 8 سانتی‌متر و نسبت به اول مهرماه 94 نیز 52 سانتی‌متر افزایش یافته است.

وی هم‌چنین در خصوص تکمیل و ساخت سد سیلوه و انتقال آب آن به دریاچه ارومیه گفت: هم‌اکنون عملیات ساخت ساختمان سد سیلوه پیشرفت فیزیکی در حدود 95 درصد را دارد و آبگیری به‌زودی آغاز خواهد شد.

مدیر دفتر استانی ستاد احیای دریاچه ارومیه در آذربایجان‌غربی هدف از ساخت سد سیلوه را تأمین آب کشاورزی حدود 6500 هکتار از زمین‌های کشاورزی دشت‌های پیرانشهر و جلدیان، تأمین سالیانه حدود 17.8 میلیون مترمکعب آب شرب شهرستان پیرانشهر، انتقال سالیانه حدود 190 میلیون مترمکعب آب در چند مرحله به دریاچه ارومیه از طریق سد چپرآباد و تولید سالیانه13.2 گیگا وات ساعت برق عنوان کرد.

سرخوش با بیان این‌که پروژه احداث کانال آب جلدیان با 22.5 کیلومتر طول به اتمام رسیده است، افزود: پس از آبگیری سد سیلوه و انتقال آب به سدچپرآباد، برای انتقال آب به دریاچه ارومیه و تأمین آب کشاورزی حدود 1800 هکتار از زمین‌های کشاورزی دشت جلدیان و سروکانی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

وی خاطرنشان کرد: در مجموع تاکنون برای عملیات ساخت سد سیلوه و کانال جلدیان اعتباری بیش از 670 میلیارد ریال هزینه شده است.

برچسب ها: ارومیه دریاچه
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: