ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۷۱۵
تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۴:۲۶

موجود عجیب الخلقه خلیج‌فارس چه بود؟

موجودی شبیه سفره ماهی، تمساح و یا حتی به اعتقاد برخی‌ها دایناسور که به گفته کارمندان پارس جنوبی بوی تعفن آن از فاصله چند صد متری نیز استشمام می‌شده است.

به گزارش ایسنا، چندی پیش انتشار تصویر جانوری در منطقه پارس جنوبی با عنوان موجود عجیب الخلقه یا هیولا در خلیج فارس در فضای مجازی توجه بسیاری از مردم را به خود جلب کرد. موجودی شبیه سفره ماهی، تمساح و یا حتی به اعتقاد برخی ها دایناسور که به گفته کارمندان پارس جنوبی بوی تعفن آن از فاصله چند صد متری نیز استشمام می شده است.

عبدالرضا کرباسی، معاون محیط زیست دریایی سازمان حفاظت محیط زیست، درباره حقیقت این ماجرا و نوع جانوری که مشاهده شده گفت: تمام حرف هایی که در مورد هیولا گفته شده شایعه بوده و این عکس ها مربوط به لاشه نهنگی است که حدود یک سال پیش توسط کارمندان پارس جنوبی مشاهده شده است.

وی ادامه داد: بوی تعفن و ظاهر دفرمه این حیوان به دلیل گذشت زمان طولانی از زمان مرگ و تجزیه شدن آن است.

به گفته وی، کارمندان اداره کل محیط زیست منطقه پس از مشاهده ی لاشه نهنگ، آن را از آب گرفته و در خاک دفن کرده اند و پس از تجزیه کامل گوشت حیوان، استخوان ها را از خاک خارج کرده و پس از سر هم بندی مجدد آن را به موزه محیط زیست منطقه منتقل کرده اند.



کرباسی در خصوص علت مرگ این نهنگ با بیان اینکه هیچ هیولایی خطرناک تر از انسان نیست افزود: نهنگ ها بر اثر آلودگی آب نمی میرند بلکه علت مرگ آنها برخورد با شناورهاست. چرا که در حال حاضر 50 هزار شناور کوچک و بزرگ که 17 هزار عدد آن ها تانکر نفتی است از تنگه هرمز عبور کرده و با برخورد با این حیوانات باعث مرگ آن ها می شوند
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: