ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
شنبه ۰۴ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 26
کد خبر: ۷۱۵۱۳
تاریخ انتشار: ۰۲ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۴:۴۴
ظریف:

رفتار دولتمردان آمریکایی در محدودیت ورود به این کشور، نماد دشمنی با مردم ایران است

دکترمحمد جواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان که برای شرکت در پنجاه و سومین کنفرانس امنیتی مونیخ در این شهر به سر می برد بعد از ظهر روز یکشنبه در نشستی صمیمی با جمعی از ایرانیان و فرهیختگان ایرانی مقیم دو ایالت بایرن و بادن وورتمبرگ، حضور ایرانیان در خارج از کشور را ظرفیتی برای معرفی فرهنگ و تمدن ایرانی دانست و تصریح کرد: ایرانیان نماد فرهیختگی، کوشش، صداقت و قانون‌مداری هستند.
تدبیر24 »ظریف با اشاره به موضوع محدودیت ورود ایرانیان به آمریکا، رفتار دولتمردان آمریکایی را موجب بطلان  ادعاهای آمریکا و نماد دشمنی با مردم ایران دانست.

ظریف در ادامه با تحسین مقاومت و ایستادگی مردم کشورمان، نظام جمهوری اسلامی ایران را برآمده از آرا و حمایت مردم دانست و با اشاره به حضور گسترده مردم در راهپیمایی ٢٢بهمن تاکید کرد: مردم ایران با ایستادگی و مقاومت خود نشان داده اند که تهدید را برنمی‌تابند.

ظریف با اشاره به جایگاه و اهمیت ایرانیان مقیم  آلمان تصریح کرد: وظیفه کلیه نمایندگیهای جمهوری اسلامی ایران در خارج ازکشور دفاع از حقوق ایرانیان و حمایت از کارآفرینان و متخصصان ایرانی در راستای توسعه همکاریهای اقتصادی وعلمی می باشد.  

وزیر امور خارجه تاکید کرد: تلاشها باید در حوزه جذب سرمایه گذاری، انتقال فناوری و در راستای کمک به اشتغال و بهبود معیشت مردم باشد.

در ادامه این نشست صمیمی، برخی از ایرانیان حاضر در جلسه به بیان نقطه نظرات خود در خصوص موضوعاتی چون اهمیت توجه به گردشگری و سرمایه گذاری در بخش هتل، اهمیت تبلیغات و معرفی بهینه فرهنگ و تمدن ایرانی، لزوم توجه بیشتر به همکاری با مراکز علمی و تحقیقاتی، اهمیت مراکز فرهنگی و هنری ایرانی، توجه به فرزندان نسل سوم ایرانیان، مشکلات سرمایه گذاری و فضای کسب و کار و  برخی مشکلات در زمینه تامین مالی پروژه ها از منابع خارجی پرداختند و وزیر امور خارجه کشورمان توضیحات لازم را در پاسخ به نکات مطرح شده ارائه کرد.

برچسب ها: ظریف آمریکا
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: