ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۷۱۵۶۵
تاریخ انتشار: ۰۳ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۰:۱۵

ادامه اتهام‌پراکنی وزیر خارجه عربستان علیه ایران

وزیر امور خارجه عربستان بار دیگر به اتهام‌پراکنی‌های علیه کشورمان پرداخت و گفت که اگر ایران خواهان گفت‌وگو است باید رفتار خود را تغییر دهد.
تدبیر24 » عادل الجبیر، وزیر امور خارجه عربستان روز دوشنبه بار دیگر به اتهام‌پراکنی علیه ایران پرداخت.

وی در کنفرانس خبری مشترک با وزیر امور خارجه ایتالیا گفت: ایران بایستی انتخاب کند، یا انقلابی باشد که مرزهای ملی را به رسمیت نمی‌شناسد یا دولت ملی‌ای باشد که ما با آن می‌توانیم گفت‌وگو کنیم.

وزیر امور خارجه عربستان در ادامه ادعاهای خود، جنبش انصارالله یمن را به مانع‌تراشی در گفت‌وگوهای صلح یمن متهم کرد.

جبیر همچنین از تلاش‌ها برای حل مسئله یمن استقبال کرد.

به گزارش ایسنا، مقامات عربستانی در حالی به طور مرتب ادعاهای بی اساس خود علیه کشورمان را مطرح می‌کنند که این کشور خود اصلی‌ترین حامی مالی و ایدئولوژیکی تفکرات فرقه‌گرایانه و تفرقه‌افکنانه است که به ویژه در سال‌های اخیر به ظهور  و توسعه گروه‌های تروریستی بزرگ همچون داعش و جبهه النصره منجر شده است. حقایق نشان می‌دهد که آل سعود از هر فرصت و امکانی برای دخالت در امور داخلی دیگر کشورهای منطقه استفاده می‌کند و به طور مستقیم و علنی از گروه‌های مخالف مسلح در سوریه در سال‌های گذشته حمایت کرده است. همچنین حملات هوایی غیر قانونی این کشور به یمن برای مقابله با حوثی‌ها منجر به کشته شدن هزاران نفر در یمن شامل زنان و کودکان شده است اما مقامات سعودی، ایران را به بی ثبات کردن منطقه متهم می‌کنند. آن‌ها در تلاشند تا با گرفتن انگشت اتهام خود به سمت جمهوری اسلامی توجه جامعه بین‌الملل را از این حقیقت  آشکار منحرف کنند تا بتوانند با ادامه حمایت غرب و آمریکا از این جنایات به اهداف غیرانسانی خود برای نفوذ و تسلط در منطقه دست یابند.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: