وی در ادامه با بیان اینکه توسعه سازمان جهانی بهداشت را به عنوان یک راهبرد در برنامه عملیاتی خود در نظر گرفتهایم گفت: در حال حاضر ۲۳.۴ درصد جمعیت کشور در رده سنی ۱۵ تا ۶۴ سال دچار اختلالات روانی هستند و به همین منظور ۱۶۰۰ مرکز مشاور سلامت روان با بهزیستی همکاری میکنند.
رییس سازمان بهزیستی کشور پیشگیری از بروز و شیوع معلولیتها، تحقق سلامت روان، حمایت از سالمندان و توانمندسازی جامعه هدف را از اقدامات اصلی سازمان بهزیستی دانست و گفت: در سال جاری ۷۵ درصد از کودکان کمتر از یک سال غربالگری شنوایی شدند این در حالی است که ۷۸ درصد نیز غربالگری بینایی شدهاند.
بندپی همچنین ضمن اشاره به آنکه غربالگری ژنتیک و انجام مشاورههای ژنتیک در برنامه ششم توسعه اجباری شده است، گفت: ۸.۲ درصد جمعیت کشور را سالمندان تشکیل میدهند و به همین منظور با متقاعد کردن دولت و مجلس، دبیرخانه شورای ملی سالمندان را در بهزیستی مستقر کردیم.
وی در ادامه با تاکید بر آنکه سلامت فقط به معنای عدم بیماری نیست، بلکه آسایش روحی، روانی و اجتماعی هم در مقوله سلامت گنجانده میشوند و مولفههای موثر در آنها هستند، گفت: مشکل کشورهای در حال توسعه ساختار نیست که به دلیل وجود برخی از مشکلات ساختار جدیدی تعریف شود. به عنوان مثال بهزیستی با ۲۲ هزار نیرو در مباحث مداخله، پیشگیری و توانمندسازی، تجربه و تخصص دارد و نیازی به ساختار در دستگاه دیگری ندارد.
رییس سازمان بهزیستی کشور افزود: در حال حاضر مشکل ما این است که وزارت بهداشت هم تولیت را میخواهد و هم تصدیگری را، در حالی که باید تصدیگری را به سازمانهای دیگر واگذار کند.
به گزارش ایسنا، بندپی در پایان جلسه خطاب به نماینده سازمان جهانی بهداشت (WHO) گفت: درست است که شهرک غرب در شمال شهر واقع شده است اما میخواهیم به جنوب شهر هم توجه بیشتری داشته باشید، نشستهای تخصصی و فنی بیشتری برگزار کنیم و بهتر است رونوشت مکاتبات و آخرین دستورالعملهای سازمان جهانی بهداشت در حوزه بهزیستی نیز در اختیار ما قرار گیرد.