آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۷۱۶۰۹
تاریخ انتشار: ۰۳ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۸:۲۱

قانونگذار روس مشاور امنیت ملی جدید ترامپ را "تهدید صد در صدی" خواند

به دنبال انتصاب هربرت ریموند مک‌مستر به عنوان مشاور امنیت ملی جدید دولت دونالد ترامپ، یک قانونگذار پارلمان روسیه که معاون رئیس کمیته امنیت و دفاع در این پارلمان است، وی را "تهدید 100 درصدی" علیه روسیه توصیف کرد.
تدبیر24 »به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، این قانونگذار روس به نام "فرانتس کلینتسویچ" که معاون رئیس کمیته دفاع و امنیت شورای فدراسیون روسیه است در مصاحبه‌ای گفت: انتصاب ژنرال هربرت ریموند مک‌مستر در سمت مشاور امنیت ملی دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، 100 درصد خطری را متوجه روسیه می‌کند.

انتصاب مک‌مستر به عنوان مشاور امنیت ملی جدید ترامپ روز دوشنبه از سوی وی اعلام شد.

کلینتسویچ خاطرنشان کرد: مک‌مستر یک تهدید 100 درصدی از جانب آمریکا علیه روسیه است و قرار نیست این تهدید ضعیف‌تر یا کوچکتر شود. به این ترتیب شاخه‌های اطلاعاتی و دفاعی در واشنگتن سیاست روس‌هراسی را اجرا خواهند کرد.

وی ادامه داد: همچنین رویه دولت سابق آمریکا در نحوه رفتار با روسیه به این ترتیب بدون تغییر باقی می‌ماند.

این در حالی است که دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین اوایل امروز اظهار کرد که روسیه صبورانه منتظر موضع‌گیری واشنگتن در قبال مسکو می‌ماند.

برچسب ها: بین الملل ترامپ
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: