ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
يکشنبه ۰۵ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 27
کد خبر: ۷۱۶۹۷
تاریخ انتشار: ۰۵ اسفند ۱۳۹۵ - ۰۹:۳۱

نگرانی آمریکایی‌ها از ورود به یک جنگ بزرگ جدید در ۴ سال آینده

نتایج یک نظرسنجی نشان داد، اکثریت آمریکایی‌ها نسبت به ورود کشورشان به یک جنگ بزرگ دیگر در چهار سال آینده «نگران» یا «بسیار نگران» هستند.
تدبیر24 »به نقل از خبرگزاری شینهوا، نتایج نظرسنجی شبکه خبری ان‌بی‌سی نشان داد، ۶۶ درصد آمریکایی‌ها نسبت به ورود کشورشان به یک جنگ بزرگ دیگر طی چهار سال آینده «نگران» هستند و ۳۶ درصد نیز در این باره «بسیار نگران» هستند.

بر اساس نتایج این نظرسنجی، ۳۰ درصد شرکت‌کنندگان نیز اعلام کردند که در این باره تا حدودی نگرانی دارند و تنها هشت درصد از آمریکایی‌ها به هیچ وجه در این باره نگران نیستند.

نتایج این نظرسنجی همچنین حاکی از آن است که حدود ۶۲ درصد آمریکایی‌ها معتقدند که این کشور باید منافع هم‌پیمانان خود را در نظر داشته باشد و در عین حال ۳۴ درصد نیز اعلام کردند که واشنگتن باید اقدامی را انجام دهد که بهترین گزینه برای تأمین منافع ملی خود این کشور باشد.

نتایج نظرسنجی شبکه خبری ان‌بی‌سی همچنین نشان می‌دهد که ۸۰ درصد آمریکایی‌ها عضویت کشورشان در سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) را برای کشور خود مفید می‌دانند. این نظرسنجی همچنین نشان می‌دهد که اکثریت آمریکایی‌ها نگاه مثبتی به سازمان ملل متحد دارند.

مسأله دیگری که در این نظرسنجی مورد ارزیابی قرار گرفته، نگاه آمریکایی‌ها به روسیه است. در این رابطه، نتایج نظرسنجی ان‌بی‌سی نشان می‌دهد که ۶۱ درصد آمریکایی‌ها روسیه را کشوری «غیردوست» یا «دشمن» برای آمریکا قلمداد می‌کنند.

همچنین ۴۳ درصد شهروندان آمریکا معتقدند که نحوه عملکرد دونالد ترامپ به عنوان رئیس‌جمهوری آمریکا قابل قبول است.

به گزارش ایسنا، این نظرسنجی با مشارکت بیش از ۱۱ هزار تن و در اواسط ماه فوریه انجام شده است.

برچسب ها: آمریکا جنگ
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: