آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
سه‌شنبه ۰۴ آذر ۱۴۰۴ - 2025 November 25
کد خبر: ۷۱۷۱۱
تاریخ انتشار: ۰۵ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۹:۰۷

مدیران روحانی؛ رقیب روحانی!

حشمت‌ا... فلاحت‌پیشه
تدبیر24 »درشرایط کنونی به‌ نظر می‌رسد مهم‌ترین رقیب رئیس‌جمهور درانتخابات ۹۶ مدیران منتسب به دولت هستند. رقابت ریاست‌جمهوری در سال آینده بر سر کارآمدی خواهد بود. اگر روحانی بتواند در زمینه کارآمدی از موفقیت برخوردار باشد، موفق می‌شود و اگر نتواند کارآمدی لازم را به نمایش بگذارد، دچار مشکلاتی می‌شود. مهم‌ترین دغدغه مردم اقتصادی است. هرچند مردم از نظرسیاسی نگاهی نزدیک به دولت دارند، اما دغدغه اصلی آنها اقتصادی است. رکود به معنی واقعی کلمه دراقتصاد مشهود بوده و سایر مولفه‌های اقتصادی از جمله حل مشکل اشتغال هم درگرو رفع رکود در جامعه است. رکود درحوزه‌هایی مانند صنعت، تجارت و عمران قابل لمس است و زمانی که رکود در این حوزه‌ها وجود داشته باشد، سطح بیکاری افزایش می‌یابد و بیکاری مشکل اصلی خانواده‌های ایرانی است. تلاش‌های زیادی از سوی دولت برای پرداخت تسهیلات خاص و ویژه به بخش تولید جهت خروج اقتصاد از شرایط رکود صورت گرفته، اما این تلاش‌ها تاکنون به نتیجه نرسیده است. از این منظر مهم‌ترین رقیب دولت روحانی مدیران دولت هستند، زیرا مجلس هم برای رفع این دغدغه تلاش‌هایی انجام داده است. مجلس با اینکه دارای تنوع دیدگاه نسبت به مجلس قبل است، اما در رفع مشکلات با دولت در هماهنگی قرار دارد و نگاهی فراجناحی به حل مشکلات مدیریتی دارد. در این شرایط باز هم درحوزه مدیریتی در دولت تغییراتی ایجاد نشده است. به عنوان نمونه، بخش عمده‌ای از مردم گرفتار سود و جرایم وام هستند. اقدام مثبتی از سوی مجلس و دولت در زمینه بخشش جرایم و سود وام‌های زیر ۱۰۰میلیون تومان صورت گرفت. اما با اینکه چند ماه از اتخاذ این تصمیم می‌گذرد، بانک مرکزی هنوز این تصمیم را اجرا نکرده و نارضایتی در این موضوع از سوی مردم به دولت بازخواهد گشت.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: