آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۷۱۷۵۷
تاریخ انتشار: ۰۶ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۵:۱۲

آخرین آمار فروش فیلم‌ها به روایت پخش‌کنندگان

جدیدترین ساخته علی اکبر ثقفی در روزهای ابتدایی اکران خود به فروش 33 میلیونی در تهران دست یافت.
تدبیر24 »فیلم «هلن» که توسط شرکت پخش «نیمروز فیلم» از چهارم اسفندماه در سینماها اکران شده است، در دو روز اول نمایش در تهران، ۳۳ میلیون تومان فروخت ولی آمار فروش آن در شهرستان‌ها هنوز اعلام نشده است.

به گفته روابط عمومی این فیلم، «هلن» در ۲۲ سینمای تهران و ۷۲ سالن سینمایی در شهرستان‌ها در حال اکران است.

از دیگر فیلم‌های تازه اکران شده در سینماها باید به «خوب، بد، جلف» به کارگردانی پیمان قاسم‌خانی اشاره کرد که پس از حدود یک هفته از شروع اکران با ۲۸ سالن در تهران به فروش یک میلیارد و ۲۸۵ میلیون تومان رسیده و در ۵۰ سالن شهرستان هم ۴۵۰ میلیون تومان فروخته است.

احمد مختاری از دفتر «هدایت فیلم» آمار کلی فروش این فیلم را در کشور تا شامگاه پنجم اسفندماه یک میلیارد و ۷۳۰ میلیون تومان اعلام کرد.

همچنین علی سرتیپی مدیرعامل موسسه پخش «فیلمیران» گفت : فیلم «سلام بمبئی» تا کنون ۱۴ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان فروش داشته است.

او آخرین آمار فروش فیلم «هفت ماهگی» را هم ۲ میلیارد و ۷۵۰ میلیون تومان اعلام کرد.

یکی دیگر از فیلم‌های نسبتا تازه اکران شده در سینماها «ماحی» است که تاکنون ۱۰۰ میلیون تومان فروش داشته است.

فیاض پارسیان هم از دفتر پخش «سوره مهر» با اشاره به اینکه فیلم «خانه‌ای در خیابان چهل و یکم» در ۱۲ سالن تهران و ۱۶ سالن سینمایی شهرستان همچنان اکران می‌شود، گفت: این فیلم تا شامگاه پنجم اسفندماه در تهران و شهرستان ۹۲۰ میلیون تومان فروخته که از این بین ۲۳۰ میلیون تومان به فروش شهرستان تعلق دارد.

خبرنگار ایسنا همچنین پیگیر آمار فروش دیگر فیلم‌های در حال اکران از جمله «مبارک» و  «جشن تولد» است.

برچسب ها: فیلم اکران
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: