ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۷۱۷۵۸
تاریخ انتشار: ۰۶ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۵:۱۹
وزیر راه و شهرسازی:

اولویت مسکن اجتماعی تامین مسکن خانوارهای کم ‌درآمد است

وزیر راه و شهرسازی در تشریح ابعاد مختلف مسکن اجتماعی که در هیات وزیران مصوب شده است، گفت: اولویت مسکن اجتماعی، با افراد سرپرست خانوارهای کم ‌درآمد است.
تدبیر24 »عباس آخوندی ، افزود: به این دلیل مسکن اجتماعی می گوییم که این مسکن اصلاً اقتصادی نیست، خانه‌ سازی در مدل مسکن اقتصادی است یعنی باید مسکن بسازید و بازگشت سرمایه صورت پذیرد، اما به دنبال مسکن اجتماعی و حمایتی هستیم.
عضو کابینه دولت تدبیر و امید با بیان این که اولویت مسکن اجتماعی، با افراد سرپرست خانوارهای کم درآمد است، اظهارداشت: آنهایی که خود و افراد تحت تکفل‌ آنان از اول فروردین سال 90، فاقد واحد مسکونی با دوام یا وام مسکن بوده‌اند و از 22 بهمن سال 57، ازهیچ یک از امکانات دولتی یا امکانات نهادهای عمومی غیردولتی مربوط به تأمین مسکن شامل زمین، واحد مسکونی یا تسهیلات یارانه‌ای خرید یا ساخت واحد مسکونی استفاده نکرده اند و حداقل در شهرمورد تقاضا، 5سال سکونت داشته باشند، شامل طرح مسکن اجتماعی هستند.
وزیر راه و شهرسازی درباره شرایط مسکن اجتماعی و حمایتی گفت: به گروه‌های کم درآمدی برخورد می‌کنیم که اصلاً در قالب مدل اقتصادی امکان تأمین سرپناه ندارند، لذا این افراد می توانند از حمایت های مسکن احتماعی برخوردار شوند.
آخوندی در باره متولی تأمین مسکن اجتماعی و حمایتی نیز بیان کرد: نهادهای حمایتی و نهادهایی که سیاست اجتماعی را دنبال می‌کنند باید متولی شوند و این بخشی از سیاست‌های اجتماعی دولت است که توسط نهادهایی چون کمیته امداد، سازمان بهزیستی و بنیاد مسکن آن را دنبال می‌کنند.
به گزارش ایرنا طرح مسکن اجتماعی دو روز پیش توسط معاون اول ردیس جمهوری برای اجرا ابلاغ شد و بنیاد مسکن، مسئول اجرای این طرح در سراسر کشور برای تامین مسکن اقشار کم درآمد است.
همچنین وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی موظف است با همکاری کمیته امداد امام خمینی(ره)، سازمان بهزیستی کشور، بنیاد و شهرداری‌ها نسبت به اولویت‌بندی و شناسایی گروه‌های هدف اقدام کند.
آخوندی درباره وظیفه وزارت راه و شهرسازی در این طرح اظهارداشت: کاری که ما باید در این وزارتخانه انجام دهیم کمک به این نهادهاست نه کمک به اشخاص زیرا که اشخاص از طریق آن نهادها مورد حمایت ما قرار می‌گیرند.
پرداخت هفتاد میلیون ریال کمک بلاعوض به ازای هر واحد مسکونی به گروه‌های کم‌درآمد برای خرید واحدهای مسکن مهر بدون متقاضی تعیین کمک هزینه اجاره خانوارهای کم‌درآمد ماهانه به ترتیب تا دو میلیون ریال برای شهرهای زیر500 هزار نفر و تا چهار میلیون ریال برای شهرهای بالای 500 هزار نفر با افزایش سالانه 10 درصد تعیین وام قرض‌الحسنه ودیعه مسکن برای حمایت از خانوارهایی که توان بازپرداخت اقساط را دارند به ازای هر واحد هفتاد و پنج میلیون ریال با بازپرداخت 60 ماهه از مهم ترین محورهای طرح مسکن اجتماعی برای تامین مسکن اقشار کم درآمد در کشور است، ضمن اینکه توانمندسازی متقاضیان مسکن و بد مسکن‌ها از طریق نهادهای حمایتی و اجتماعی هدف دیگر این طرح است.
برچسب ها: مسکن تامین
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: