ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
يکشنبه ۲۹ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 20
کد خبر: ۷۱۷۶۹
تاریخ انتشار: ۰۷ اسفند ۱۳۹۵ - ۰۸:۲۱

تاثیر عجیب فیسبوک و اسکایپ بر سلامت ذهنی سالمندان

مطالعه پژوهشگران جان هاپکینز نشان می‌دهد که داشتن اخلاق ارتباطات اجتماعی و معاشرت با دوستان و آشنایان می‌تواند روند کند شدن ذهن را که نتیجه پیری است، کاهش دهد.
تدبیر24 »به گزارش ایسنا و به نقل از پایگاه خبری UPI، نتایج به دست آمده حاکی از آن است که از هر 10 نفر افراد بالای 40 سال، چهار نفرشان فاقد هرگونه روابط اجتماعی هستند؛ این افراد سلامت مغزی پایینی را از خود نشان دادند.

یافته‌ها حاکی از آن بود که داشتن حیوانات خانگی، روابط اجتماعی دوستانه و حتی داشتن فیس بوک و اسکایپ می‌تواند سلامت ذهنی و سلامتی سالمندان را تقویت کند.

به گفته محققان، به طور کلی تنهایی و انزوای اجتماعی خطرات زیادی را برای سالمندان به دنبال دارد و داشتن روابط اجتماعی خطر زوال قدرت شناختی را در این افراد کاهش می‌دهد.

شرکت در کلاس‌های متنوع، پیدا کردن دوستان جوان، تماس و یا دیدار با دوستان و همسایه‌ها از جمله کارهایی است که محققان برای داشتن سالمندی سالم توصیه کرده‌اند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: