ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
يکشنبه ۲۹ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 20
کد خبر: ۷۱۷۸
تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۳۹۲ - ۰۹:۳۷

چگونگی دسترسی اسنودن به اطلاعات

جزئیات نحوه دسترسی ادوارد اسنودن به اطلاعات اعلام شد.
به گزارش تدبیر24 به نقل از ایسنا، اردوارد اسنودن، پیمانکار سابق آژانس امنیت ملی آمریکا برای دستیابی به اطلاعات و اسناد محرمانه از گذر واژه‌های شماری از همکارانش استفاده کرده است.
خبرگزاری رویترز اعلام کرده است که احتمال می‌رود اسنودن از 20 تا 25 گذر واژه دسترسی به شبکه یک پایگاه گردآوری و تحلیل اطلاعات واقع در هاوایی استفاده کرده باشد.
این گذر واژه‌ها در حالی به عنوان یک متخصص سیستم‌های کامپیوتری در اختیار اسنودن گذاشته شده بود که گمان نمی‌رفت نتیجه‌اش به جنجالی رسانه‌ای بدل شود.
پتر ویتینگ، سفیر آلمان در سازمان ملل متحد می‌گوید: طی ماه گذشته گزارش‌ها درباره نظارت جمعی بر ارتباطات خصوصی و جمع آوری اطلاعات شخصی به مردم جهان هشدار داده است. آنان پرسش‌هایی قانونی مطرح می‌کنند. این حق آنان است که همچنان در دنیای دیجیتال ما، از حریم خصوصی خود به طور موثر حفاظت کنند.
به گزارش یورونیوز، اسنودن که پس از خروج از آمریکا به روسیه پناه برده است پیشتر نسبت به دریافت پناهندگی سیاسی از آلمان تمایل نشان داده بود.
این در حالی است که 46 درصد مردم آلمان موافق و 48 درصد مخالف اعطای پناهندگی به این کارمند سابق آژانس امنیت ملی آمریکا هستند که از سوی دستگاه قضایی آمریکا متهم به سرقت اطلاعات شده است.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: