ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
يکشنبه ۲۹ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 20
کد خبر: ۷۱۹۰۳
تاریخ انتشار: ۰۸ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۴:۳۶

خبرهای خوش از «جریمه ریالی سربازی» در سال آینده

رئیس اداره سرمایه انسانی سرباز ستاد کل نیروهای مسلح از ارائه تخفیف 50 درصدی جریمه ریالی غیبت سربازی برای خانواده‌های تحت پوشش کمیته امداد و سازمان بهزیستی خبر داد.

تدبیر24 »سردار موسی کمالی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره اجرای طرح جریمه ریالی در سال آینده، اظهار کرد:‌ در سال آینده نیز با مصوبه مجلس طرح جریمه ریالی سربازی اجرا خواهد شد و برابر آخرین تصمیمات و مصوبه تغییری در میزان رقم جریمه ریالی رخ نداده است. 

وی با اشاره به مصوبه نمایندگان مجلس اظهارکرد:‌با تصویب نمایندگان مجلس 50 درصد تخفیف جریمه ریالی سربازی برای خانواده‌های تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی کشور در نظر گرفته شده است.

رئیس اداره سرمایه انسانی سرباز ستاد کل نیروهای مسلح با بیان اینکه کف قیمت جریمه ریالی سربازی از 10 میلیون تومان آغاز شده و به ازای همسر و هر فرزند نیز پنج درصد از آن کسر می‌شود، گفت: هر سال غیبت بیش از هشت سال و مدرک تحصیلی نیز سبب افزایش نرخ جریمه ریالی سربازی خواهد شد.

کمالی درباره پرداخت اقساطی جریمه ریالی سربازی نیز گفت:  امکان پرداخت اقساطی جریمه ریالی سربازی در سال آینده نیز وجود دارد و متقاضیان با پرداخت یک سوم اولیه مبلغ می‌توانند مابقی آن را از طریق دریافت وام بانکی پرداخت کنند.

به گفته وی، این قانون پس از طی کردن مراحل قانونی، تایید شورای نگهبان و با ابلاغ دولت اجرایی خواهد شد.

برچسب ها: سربازی وظیفه
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: