تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

جهانبخش خانجانی» جريان اصلاحات كه در تداوم حركت تاريخي ملت ايران در انقلاب مشروطه، انقلاب شكوهمند اسلامي و حماسه بزرگ دوم خرداد همچنان بر مشي اصلاحي و رفرميستي خود تاكيد و اصرار دارد
اتحاد مثلث!

اتحاد مثلث!

فیاض زاهد - محمد مهاجری» وضعيت جديدي كه در سپهر سياست ايران رخ نموده تا حد كم نظيري استثنايي است. براي اثبات و انتقال اين باور تلاش مي‌شود در اين نوشته به برخي ابعاد آن اشاره شود
سه‌شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 05
کد خبر: ۷۱۹۰۵
تاریخ انتشار: ۰۸ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۵:۰۰

تاکید وزیر ارشاد بر شناخت ضعف‌ها و آسیب‌ها

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: با شناخت ضعف‌ها و قوت‌ها و همچنین بررسی فرصت‌ها و آسیب‌های سال‌های گذشته می‌توان روش‌های جدیدی برای سال‌های آینده تبیین کرد.
تدبیر24 »به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سیدرضا صالحی امیری صبح امروز هشتم اسفندماه در نشستی با معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیرعامل و مدیران موسسه نمایشگاه‌های فرهنگی ایران با بیان این مطلب گفت: با بازنگری در امور باید هدف از فعالیت‌ها روشن شود.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با تاکید بر تقویت زیرساخت‌ها، ادامه داد: با برگزاری نمایشگاه‌های کتاب به عنوان ابزاری با هدف گسترش کتابخوانی در جامعه،  باید بسترهای لازم برای توسعه کتابخوانی در کشور فراهم شود.

او با اشاره به برخی اهداف برگزاری نمایشگاه‌های کتاب، گفت: گسترش دیپلماسی فرهنگی، گفت‌وگوی فرهنگی، نهادینه کردن فرهنگ مطالعه در سطوح مختلف جامعه، ارتقای سطح دانش و ... از جمله اهداف برگزاری نمایشگاه‌های کتاب در سراسر کشور است.

صالحی امیری افزود: واسپاری امور بر اساس برنامه‌های اعلام‌شده از سوی رییس جمهور از ضروریات است، زیرا از این طریق نهادهای صنفی تقویت و امور اجرایی به آنها واگذار می‌شود.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در عین حال تصریح کرد: مشارکت، موجب پذیرش مسوولیت نیز می‌شود.

او افزایش تعامل با نهادها و اصناف مختلف از جمله مولفان، ناشران، اتحادیه‌های چاپ و ... را ضروری دانست و گفت: طرح سیاست‌ها و روش های جدید برای ارتقای آگاهی فرهنگی جامعه و رفع موانع پیش روی اصناف مختلف در حوزه کتاب نیز ضروری است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود بر اهمیت آموزش و تولید فیلم و انیمیشن با موضوع کتاب برای گسترش کتابخوانی در جامعه تاکید کرد.

او با تاکید بر اهتمام در توسعه فرهنگی، گفت: توسعه فرهنگی موجب افزایش گفت‌وگوی های فرهنگی، دیپلماسی فرهنگی و تعامل میان نخبگان و گروه‌های فرهنگی و هنری در داخل و جامعه بین‌الملل می‌شود.

صالحی امیری افزود: در نمایشگاه های بین المللی نیز باید با اعزام گروه های مختلف و برخی شخصیت های فرهنگی به گفت و گوهای فرهنگی و ایجاد تعامل میان نخبگان و گروه های فرهنگی کشورهای خارجی پرداخت.

در این نشست سیدعباس صالحی معاون امور فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز با اشاره به تاریخچه تاسیس موسسه نمایشگاه های فرهنگی، گفت: این موسسه دارای ظرفیت های مناسبی در حوزه برگزاری نمایشگاه های کتاب و نیروی انسانی مجرب است.

وی افزود: در سه سال گذشته فعالیت های این موسسه از لحاظ کمی و کیفی ارتقا و افزایش قابل توجهی داشته که بر اساس آمار می توان به برگزاری ٩٠ نمایشگاه استانی در این بازه زمانی اشاره کرد.

صالحی با اشاره به برگزاری نمایشگاه های بین المللی کتاب تهران، گفت: در برگزاری نمایشگاه های بین المللی نیز شاهد افزایش کمیت و کیفیت قابل توجهی بوده ایم.

وی افزود: میهمان ویژه نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران نیز که با کشور افغانستان به عنوان اولین میهمان ویژه آغاز شد نشان از ارتقای اعتبار این نمایشگاه در جامعه بین‌الملل دارد.

معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: تمام تلاش بر فعالیت هر چه بیشتر نهادهای مدنی و صنفی و واگذاری امور به صنوف مرتبط است.

در بخش دیگری از این نشست امیر مسعود شهرام نیا مدیر عامل موسسه نمایشگاه های فرهنگی ایران با ارائه گزارشی از روند فعالیت های موسسه نمایشگاه های فرهنگی ایران،گفت: برگزاری نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران به عنوان بزرگترین رویداد فرهنگی کشور یکی از وظایف این موسسه است.

او افزود: در بخش بین‌المللی نمایشگاه کتاب تهران از نظر محتوایی شاهد تعاملات ویژه‌ای بوده‌ایم و در نمایشگاه گذشته در فعالیت‌های داخلی نیز در سالن‌های مختلف به طور همزمان بحث‌های تخصصی صورت می‌گرفت.

در ادامه این نشست برخی از مدیران و اعضای هیات امنای این موسسه به ارائه گزارشی از روند فعالیت‌های مجموعه خود پرداختند.

برچسب ها: ارشاد فرهنگ
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: