ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۷۱۹۳
تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۳۹۲ - ۱۰:۵۶

اختلاف میان سرکردگان تروریست ها

سرکرده گروه تروریستی موسوم به دولت اسلامی در عراق و شام (داعش)، در یک فایل صوتی با درخواست ایمن الظواهری در زمینه انحلال گروه تحت فرماندهی اش، مخالفت کرد.
به گزارش تدبیر24 به نقل از سایت لبنانی الخبرپرس، "ابوبکر البغدادی" سرکرده گروه تروریستی داعش وابسته به القاعده با انتشار یک فایل صوتی تصریح کرد که با درخواست "ایمن الظواهری" سرکرده القاعده در زمینه انحلال داعش مخالف است.
وی گفت : من این بشارت را به اهالی عراق و شام می دهم که داعش همچنان پابرجاست و ما سازشی در این باره نمی کنیم. داعش گروهی بوده که بنیانگذار  آن "شیخ ابومصعب الزرقاوی"  است و باقی خواهد ماند.
ایمن الظواهری اخیرا با تاکید بر اینکه جبهه النصره شاخه القاعده در سوریه است، خواستار انحلال گروه داعش شده بود. وی اعلام کرده بود که ابوبکر البغدادی باید به عنوان فرمانده گروه دولت اسلامی در عراق فعالیت کند و "ابومحمد الجولانی" نیز به مدت یک سال دیگر فرمانده جبهه النصره در سوریه را برعهده داشته باشد.
سرکرده القاعده همچنین اقدام البغدادی در ادغام جبهه النصره و دولت اسلامی در عراق و تشکیل گروه داعش را اشتباه توصیف و تاکید کرد: البغدادی بدون مشورت گرفتن از رهبرانش این اقدام را عملی کرد.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: