ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۷۱۹۶۵
تاریخ انتشار: ۰۹ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۱:۰۸

ادامه تلاش جمهوری‌خواهان کنگره آمریکا برای وضع تحریم‌های جدید علیه ایران

در ادامه سیاست‌های خصمانه واشنگتن علیه تهران، جمهوری‌خواهان کنگره در حال آماده کردن طرحی برای هدف قراردادن ایران و وضع تحریم‌های جدید غیرهسته ای هستند.
تدبیر24 »به گزارش ایسنا به نوشته روزنامه اورشلیم پست، جمهوری‌خواهان آمریکا امیدوارند بتوانند در 100 روز ‌ آینده قانونی را به تصویب برسانند که ایران را به دلیل ‌آنچه اقدامات بی ثبات کننده تهران در خاورمیانه می خوانند، هدف قرار می دهد.

رهبران جمهوری‌خواه در حال آماده کردن طرحی هستند که در صورت تصویب، سه موضوع را در ارتباط با ایران شامل می شود: فعالیت های ایران در منطقه، برنامه موشکی بالستیک ایران و حقوق بشر در ایران. آنها قصد دارند به این بهانه تحریم های غیرهسته ای جدید علیه تهران وضع کنند.

به نوشته این روزنامه صهیونیستی، طرح جدید جمهوری‌خواهان احتمالا حمایت دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا را به دست می آورد.

جمهوری‌خواهان کنگره علاوه بر این در حال بررسی دو طرح ضد ایرانی  جداگانه برای هدف قراردادن سپاه پاسدارن انقلاب اسلامی و قراردادهای بزرگ شرکت‌های بویینگ و ایرباس با ایران هستند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: