ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۷۱۹۹
تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۳۹۲ - ۱۱:۰۶

آخرین وضعیت VPN

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور از تولید نمونه آزمایشی VPN بومی خبر داد و گفت: توسعه این پروژه داخلی، منوط به تصمیم شورایعالی فضای مجازی خواهد بود.
به گزارش تدبیر24 به نقل از مهر، سردار غلامرضا جلالی، از تولید نمونه آزمایشی و موفقیت آمیز شبکه اختصاصی مجازی بومی – VPN بومی – خبر داد و گفت: طراحی و تولید این سامانه از سال گذشته با هدف تقویت پدافند سایبری در دستور کار قرار گرفت و ما موفق شدیم به صورت پایلوت این نرم افزار را تولید کنیم.

وی ادامه داد: پس از آنکه شورایعالی فضای مجازی مدیریت این موضوع را در اختیار گرفت VPN بومی را توسعه ندادیم اما چنانچه نیاز باشد برای حوزه های پدافند غیرعامل از این سیستم استفاده خواهیم کرد.

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور، توسعه بومی سازی VPN را منوط به سیاستگذاریهای شورایعالی فضای مجازی دانست و تصریح کرد: دانش تولید این سیستم در اختیار ما قرار دارد و چنانچه شورایعالی فضای مجازی تصمیم به استفاده از این سامانه به جای VPN هایی که در کشور استفاده می شود بگیرد می توان از این دانش بومی برای اجرای پروژه استفاده کرد.

پیش از این قرار بود شورایعالی فضای مجازی با ارائه سرویس VPN قانونی به متقاضیان استفاده از این شبکه اختصاصی مجازی، افزایش امنیت اطلاعات را در شبکه های سازمانی که از پروتکل VPN استفاده می کنند افزایش دهد و از سویی امکان استفاده از VPN های غیرقانونی را برای کاربران اینترنت مسدود کند.

از این رو طرح تولید و طراحی VPN بومی با هدف افزایش میزان امنیت و جلوگیری از نشت اطلاعات در دستور کار قرار گرفت.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: