اسنپ‌بك و تداوم ابهام راهبردي

اسنپ‌بك و تداوم ابهام راهبردي

ابراهیم متقی - فشارهاي بين‌المللي و محدوديت‌هاي اقتصادي ايران پس از 5 مهر افزايش بيشتري پيدا مي‌كند. اين امر به‌گونه اجتناب‌ناپذير تأثير خود را بر زندگي اقتصادي و قابليت‌هاي تاكتيكي ايران به‌جا خواهد
منابع انسانی در بزنگاه آینده

منابع انسانی در بزنگاه آینده

محمدمهدی محمدی - روایت و تحلیلی از آخرین گزارش McKinsey & Company معتبرترین شرکت مشاوره مدیریت جهانی با عنوان HR Monitor 2025
چهارشنبه ۰۹ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 01
کد خبر: ۷۲۰۱۷
تاریخ انتشار: ۱۰ اسفند ۱۳۹۵ - ۰۸:۲۴
پورعلی مطلق مطرح کرد؛

مراجعه ۱۷ نفر در دومین روز ثبت‌نام داوطلبان انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس

در دومین روز از مدت تعیین شده برای ثبت نام داوطلبان شرکت در انتخابات میاندوره‌ای دهمین دوره مجلس شورای اسلامی،‌ ۱۷ نفر ثبت نام کردند.
تدبیر24 » پورعلی مطلق دبیر ستاد انتخابات کشور با اعلام این مطلب گفت: از این ۱۷ نفر،‌ هشت نفر در وزارت کشور و ۹ نفر در حوزه‌های انتخابیه شامل؛ سه نفر در اصفهان، چهار نفر در اهر و هریس، یک نفر در مراغه و عجب شیر و ۱ نفر در بندرلنگه، بستک و پارسیان ثبت نام کردند.

پورعلی مطلق، همچنین در خصوص هشت نفری که ثبت نام از آنها امروز در وزارت کشور انجام شد، گفت: از این افراد؛ پنج نفر برای حوزه انتخابیه اصفهان، یک نفر برای حوزه انتخابیه اهر و هریس، یک نفر برای حوزه ‌انتخابیه مراغه و عجب شیر و یک نفر برای حوزه انتخابیه بندرلنگه، بستک و پارسیان ثبت نام کرده‌اند.

دبیر ستاد انتخابات کشور با اشاره به اینکه از مجموع ثبت نام شدگان روز دوم، یک نفر دارای مدارج تحصیلی حوزوی، چهار نفر دارای مدرک دکتری و مابقی دارای مدرک کارشناسی ارشد هستند،‌ گفت: از بین ثبت نام شدگان،‌ مسن ترین فرد؛ متولد سال ۱۳۲۵ و دارای ۷۰ سال سن و جوان‌ترین فرد،‌ متولد سال ۱۳۶۴ و دارای ۳۱ سال سن است.

ثبت نام از داوطلبان نمایندگی اولین میان دوره‌ای دهمین دوره مجلس شورای اسلامی برای چهار حوزه انتخابیه اصفهان در استان اصفهان، اهر و هریس، مراغه و عجب شیر در استان آذربایجان شرقی و بندرلنگه، بستک و پارسیان در استان هرمزگان از دیروز شروع شده و تا چهاردهم اسفند به مدت هفت روز در وزارت کشور و فرمانداری‌های مرکز حوزه‌های انتخابیه فوق انجام می‌شود.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: