اسنپ‌بك و تداوم ابهام راهبردي

اسنپ‌بك و تداوم ابهام راهبردي

ابراهیم متقی - فشارهاي بين‌المللي و محدوديت‌هاي اقتصادي ايران پس از 5 مهر افزايش بيشتري پيدا مي‌كند. اين امر به‌گونه اجتناب‌ناپذير تأثير خود را بر زندگي اقتصادي و قابليت‌هاي تاكتيكي ايران به‌جا خواهد
منابع انسانی در بزنگاه آینده

منابع انسانی در بزنگاه آینده

محمدمهدی محمدی - روایت و تحلیلی از آخرین گزارش McKinsey & Company معتبرترین شرکت مشاوره مدیریت جهانی با عنوان HR Monitor 2025
چهارشنبه ۰۹ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 01
کد خبر: ۷۲۰۴۱
تاریخ انتشار: ۱۰ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۳:۰۰

امریکایی‌ها به موگرینی گفته‌اند به برجام پایبند هستند

معاون امور بین‌الملل وزارت نفت آثار تهدیدهای رییس‌جمهور امریکا را قابل مدیریت و ناچیز دانست.
تدبیر24 » امیرحسین زمانی‌نیا در گفت‌وگو با  ایلنا، در پاسخ به این سوال که تهدیدهای رییس‌جمهور جدید امریکا تا چه اندازه می‌تواند در سرمایه‌گذاری شرکت‌های اروپایی در حوزه نفت و گاز ایران اثر بگذارد، گفت: معتقد هستم آثار این مساله قابل مدیریت و ناچیز است.

او درباره اقدام شرکت شل برای تصمیم‌‌گیری نهایی برای سرمایه‌گذاری در ایران تا زمانی که سرانجام وضعیت تعلیق تحریم‌ها توسط دولت امریکا مشخص شود هم اظهار داشت: شرکت شل با ایران یک یادداشت تفاهمی دارد و درحال کار کردن در این باره است. اقدامات آنها در این باره در حال انجام شدن است.

معاون امور بین‌الملل وزارت نفت ادامه داد: بقیه شرکت‌ها نیز براساس تعهدات‌شان کارهایشان را انجام می‌دهند.

زمانی‌نیا با بیان اینکه امریکایی‌ها به اتحادیه اروپا و خانم موگرینی گفته‌اند که به برجام پایبند هستند، تصریح کرد: معنای این حرف آن است که ویورها (دستورات اجرایی برای تعلیق تحریم‌ها) تمدید خواهد شد و ما مشکلی بزرگی را مشاهده نمی‌کنیم.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: