آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۷۲۱۰
تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۳۹۲ - ۰۹:۴۷

هدف آمانو از سفر به تهران

یکی از منابع نزدیک به آژانس بین‌المللی انرژی اتمی اعلام کرد مدیرکل آژانس در حین سفر خود به ایران در ۱۹ و ۲۰ آبان‌ماه با ایران توافقنامه چارچوب همکاری امضا می‌کند.
به گزارش تدبیر24، فارس به نقل از صدای روسیه نوشت: «یوکیا آمانو» مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، برای امضای یک توافقنامه چارچوب همکاری بین ایران و آژانس در 10 و 11 نوامبر (19 و 20 آبان ماه) در حین سفر به تهران، آماده می‌شود.
یکی از منابع نزدیک به آژانس بین‌المللی انرژی این خبر را اعلام کرد.
مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی روز 10 نوامبر (19 آبان ماه) به دعوت مقامات ایرانی وارد تهران می‌شود و روز 11 نوامبر (20 آبانماه) درباره برنامه هسته‌ای ایران گفت‌وگوهایی را انجام می‌دهد.
یکی از مقامات نزدیک به آژانس اعلام کرد: آمانو برای امضای توافقنامه چارچوب همکاری در تهران آماده می‌شود. این مسئله به ما فرصت می‌دهد که بگوییم که گفت‌وگوهای ژنو واقعاً پیشرفت‌هایی داشته است.
اوایل روز جمعه، وزرای خارجه آمریکا، فرانسه، انگلیس، و آلمان وارد ژنو شدند تا درباره برنامه هسته‌ای ایران گفت‌وگوهایی را انجام دهند.
بر اساس این گزارش، صبح امروز، «سرگئی لاوروف» وزیر خارجه روسیه و هیأتی از چین نیز قرار است وارد ژنو شوند.
بر اساس این گزارش، بعد از دو روز مذاکرات ایران و 1+5 در ژنو، طرفین حاضر در این نشست به موضوعات بسیار حساسی رسیدند که نیازمند حضور شخصی وزرای خارجه این کشورها بود.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: