ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
شنبه ۰۴ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 26
کد خبر: ۷۲۱۱۹
تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۴:۱۰

دفاع ییلدیریم از تغییر قانون اساسی ترکیه به نفع ریاست جمهوری

نخست وزیر ترکیه با رد ادعای مخالفان مبنی براینکه تغییر قانون اساسی در کشور باعث تقویت حکومت استبدادی می‌شود، گفت: متمم‌های قانون اساسی که در آوریل سال جاری میلادی به رای گذاشته می‌شود رئیس جمهور را به یک حاکم واحد بدل می‌کند که توسط پارلمان کنترل می‌شود.
تدبیر24 »به نوشته روزنامه حریت، بنعالی ییلدیریم، نخست وزیر ترکیه گفت: رهبر حزب اپوزیسیون مردم جمهوری‌خواه می‌گوید رئیس جمهوری همان فرماندار، فرماندار منطقه‌ای و شهردار خواهد شد. بله درست است، او یک فرد است. اما از سوی مردم انتخاب می‌شود و پارلمان از سوی مردم بر این فرد نظارت دارد.

نخست وزیر ترکیه با اشاره به کودتای 28 فوریه 1997 و کودتای 15 ژوئیه سال 2016 گفت:‌ هر دوی این اقدامات برای یک هدف انجام شد. ترکیه با پشت سر قراردادن مشکلات و حکومت قیمومیتی به این وضعیت کنونی رسیده است. من از تلاش‌ها و قدرتمند بودن مردم ترکیه در مواجهه با کودتای نافرجام 15 ژوئیه سال گذشته میلادی قدردانی می‌کنم.

وی با تکرار درخواستش از تمامی مردم ترکیه برای رای دادن به نفع تغییر قانون اساسی در 16 آوریل سال جاری میلادی ادامه داد: مردم باید پای صندوق‌های رای بروند و به آن "بله" بگویند. این یک مساله سیاسی نیست. این به کشور مربوط می‌شود. این به همه مردم مربوط می‌شود. برای این مساله رای "آری" بدهید.

مردم ترکیه اواسط آوریل سال جاری میلادی برای رای دادن به تغییرات در قانون اساسی این کشور پای صندوق‌های رای می‌روند تا سیستم کنونی پارلمانی به سیستم ریاست جمهوری بدل شود.

برچسب ها: ترکیه بیلدریم
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: