آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۷۲۱۳
تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۳۹۲ - ۱۱:۵۶

خشم لبنانی ها از توهین به نصرالله

مردم لبنان ساعتی پس از توهین یک شبکه تلویزیونی به سید حسن نصرالله به صورت خودجوش به خیابانها ریخته و تجمع اعتراض‌آمیز برپا کردند.
تدبیر24: به دنبال اقدام مشکوک شبکه ال بی سی متعلق به سمیر جعجع در پخش کاریکاتوری توهین آمیز از دبیرکل حزب الله لبنان فضای شهرهای بیروت ، طرابلس و صیدا متشنج شده است.
به گزارش واحد مرکزی خبر از بیروت جوانان خشمگین با به آتش کشیدن لاستیک و سطل های ذباله اقدام به بستن راههای ارتباطی در برخی مناطق بیروت کردند. این تشنج ها در شهر صیدا به درگیری میان جوانان خشمگین و نیروهای امنیتی انجامید.
جوانان طرابلس و بویژه منطقه باب التبانه نیز میدان نهر ابوعلی را در اعتراض به ساخت این فیلم موهن مسدود کردند
خبرها از طرابلس نیز که طی روزهای اخیر بین دو منطقه باب التبانه و جبل محسن ارامش برقرار شده بود حاکیست در پی این اقدام توهین آمیز شبکه ال بی سی برخی درگیری ها گزارش شده است.
برنامه موهن در شبکه ال بی سی لبنان به کارگردانی شربل خلیل با نام "بس مات الوطن" پخش شد.
سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان روز گذشته از پیروزی های بزرگ محور مقاومت خبر داد و تاکید کرده بود مقاومت در استانه پیروزی تاریخی و راهبردی جدید است.

برچسب ها: تدبیر24 نصرالله
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: