آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۷۲۱۶۶
تاریخ انتشار: ۱۲ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۳:۱۵

سودان برای نخستین بار در طول حکومت البشیر دارای نخست‌وزیر شد

رئیس جمهوری سودان، برای نخستین بار بعد از 28 سال حکومت، اولین نخست وزیر این کشور را تعیین کرد.
تدبیر24 »به نقل از سایت ارم نیوز، عمر البشیر، رئیس جمهوری سودان بکری حسن صالح، معاون اول خود را به عنوان نخست وزیر معرفی کرده است. این اقدام اولین بار از زمان به قدرت رسیدن البشیر در سال 1989 انجام می‌شود.

پارلمان سودان 28 دسامبر 2016 با اصلاحیه قانون اساسی موافقت کرد که به موجب آن پست نخست وزیری به انتخاب رئیس جمهوری سودان ایجاد می شود. این اصلاحیه که با موافقت 387 نماینده از مجموع 450 نماینده به تصویب رسید، تاکید دارد که نخست وزیر مسئول قوه مجریه در این کشور است.

این اصلاحیه به نخست وزیر حق انتخاب دولتش را نمی‌دهد بلکه انتخاب وزرا همچنان در اختیار رئیس جمهور البشیر است. در این اصلاحیه آمده است: رئیس جمهور دولت توافق ملی را تشکیل می‌دهد که مسئول امور اجرایی تا زمان انتخابات و تشکیل دولت جدید در سال 2020 است.

البشیر پیشتر در کودتایی که با حمایت حسن الترابی صورت گرفت، صادق المهدی، نخست وزیر منتخب این کشور را بر کنار کرد.

رئیس جمهوری سودان قرار است امروز (پنج شنبه) فرمان تعیین صالح به عنوان نخست وزیری را صادر کند و پس از آن تشکیل دولت وی با مشورت نیروهای سیاسی که در گفت و گوی ملی شرکت داشتند، آغاز می‌شود.

عمر البشیر که به استبداد و تک‌روی مشهور است در دو سال اخیر تلاش زیادی برای نزدیک شدن به آمریکا و به تبع آن خارج شدن از لیست تحریم‌های ایالات متحده و سازمان ملل انجام داده است. مذاکرات با گروه‌های مخالف از جمله اصلاحات البشیر در این راستا محسوب می شود.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: