ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
يکشنبه ۲۹ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 20
کد خبر: ۷۲۱۸۶
تاریخ انتشار: ۱۳ اسفند ۱۳۹۵ - ۰۸:۴۲

کسب و کار در روستاها رونق می‌گیرد؟

مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید امیدوار است با تحقق شعار "هر روستا یک محصول و هر خانه یک کارخانه" فرصتهای شغلی جدید در روستاها به وجود آید و شبکه‌های کسب و کار گسترش یابد.

تدبیر24 »اصغر نورالله‌زاده در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: یکی از سیاستهای صندوق حمایت مالی از ساماندهی تولید انبوه در قالب کسب و کارهای خرد و کوچک است که اصطلاحا به آن تولید بدون کارخانه گفته می‌شود و با حمایت از تولیدات خرد و کوچک در قالب کارگاه‌های تولید خانگی به دنبال اجرای شعار هر خانه یک کارخانه و هر روستا یک محصول هستیم.

وی افزود: این طرح در مناطق و محیط‌های روستایی ایجاد می‌شود تا بر اساس توانمندی هر روستا یک محصول تولید شده و هر خانه نقش کارخانه را ایفا کند و برای آنکه بتوانیم این ساماندهی را در محیط‌های کوچک انجام دهیم، نیازمند تولید انبوه به شکل زنجیره‌ای و شبکه‌ای هستیم.

مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید در ادامه با تاکید بر تقویت توان مالی صندوق، ابراز امیدواری کرد: با تصویب لایحه برداشت ۱.۵ میلیارد دلار از منابع صندوق توسعه ملی و تخصیص این منابع به صندوق کارآفرینی امید، منابع صندوق افزایش یابد و در جهت کمک به توسعه اشتغال در کشور به کار گرفته شود.

نورالله‌زاده درعین حال از پیش‌بینی اختصاص ۴۰۰۰ میلیارد تومان از منابع هدفمندی یارانه‌ها برای ایجاد اشتغال و رونق بازار کار خبر داد و گفت: در صورتی که هزار میلیارد تومان از این اعتبار در اختیار صندوق کارآفرینی امید قرار گیرد، در ایجاد اشتغال و رونق کسب و کار به ویژه در مناطق محروم و روستایی موثر خواهد بود.

وی همچنین با اشاره به ایجاد ۶۰۰ صندوق خرد محلی در کشور، گفت: این صندوق‌ها در راستای راه‌اندازی نهاد تامین مالی متناسب با روستاها و توانمندسازی افراد ایجاد شده‌اند و طرح‌های دارای قابلیت اشتغالزایی را شناسایی و به تناسب آن تسهیلات پرداخت می‌کنند که امیدواریم تا پایان دولت به هدفگذاری ۹۰۰ صندوق برسیم.

برچسب ها: روستا کسب و کار
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: