ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۷۲۲۹۲
تاریخ انتشار: ۱۴ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۶:۵۷
ظریف:

همکاری ایران و کشورهای مشترک المنافع، این منطقه را به پایتخت انرژی جهان تبدیل می کند

وزیر امور خارجه ارتقای همکاری های ایران و کشورهای مشترک المنافع را به نفع منطقه دانست و گفت: توسعه همکاری ها بخصوص در بخش انرژی، این منطقه را به پایتخت انرژی جهان تبدیل می کند.
 تدبیر24 »محمدجواد ظریف روز شنبه در دیدار سفرای کشورهای مشترک المنافع با تبریک بیست و پنجمین سالگرد استقلال این کشورها، تشکیل کشورهای جدید را یکی از مهمترین تحولات قرن بیستم برشمرد.
وی با اشاره به همکاری های مشترک میان کشورهای منطقه در زمینه های انرژی، حمل و نقل، اقتصادی، بازرگانی و امنیتی در طول 25 سال گذشته، افزایش و ارتقای این همکاری ها را به نفع همه کشورهای منطقه خواند.
وزیر امور خارجه همچنین در حوزه همکاری های انرژی گفت: ارتقاء و توسعه این همکاری ها می تواند این منطقه را به یکی از باثبات ترین و قابل توسعه ترین مناطق در آسیا و در واقع به پایتخت انرژی جهان تبدیل کند.
ظریف همچنین با ابراز نگرانی مشترک در خصوص خطر افراط گرائی و تروریسم در منطقه اظهار کرد: افراط و تروریسم مرز نمی شناسد.
وی با تاکید بر این که برای مبارزه با تروریسم به چاره اندیشی مشترک نیاز است، افزود: جمهوری اسلامی ایران از ابتدای استقلال، امکانات خود را در اختیار همه همسایگان و دوستان خود قرار داد تا به ثبات، پیشرفت و امنیت آنها کمک کرده باشد.
وزیر امور خارجه با بیان این که ثبات و امنیت کشورهای مستقل مشترک المنافع را ثبات و امنیت ایران می دانیم، تاکید کرد: برای ایران همه این کشورها از اهمیت فوق العاده و استراتژیک برخوردارند.

**تاکید سفرای کشورهای مشترک المنافع بر گسترش همکاری با ایران
در این دیدار سفیر ترکمنستان به عنوان مقدم السفرای کشورهای این منطقه ضمن تبریک بیست و پنجمین سالگرد برقراری روابط ایران و کشورهای مشترک المنافع، آن را صفحه جدیدی در روابط و مراودات دو جانبه و موجد فرصت های فراوان توصیف کرد.
سفرای کشورهای مشترک المنافع نیز ضمن تقدیر از وزارت امور خارجه برای برگزاری این مراسم و یادآوری همکاری های موثر جمهوری اسلامی ایران با کشورهایشان، از گسترش هر چه بیشتر روابط با جمهوری اسلامی ایران در تمامی زمینه ها استقبال کردند.
برچسب ها: دیپلماسی ظریف
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: