ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۷۲۳۲۷
تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۳۹۵ - ۰۹:۲۸

خط لوله آب زابل به زاهدان تا پایان سال 96 به بهره برداری می‌رسد

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار سیستان وبلوچستان با اشاره به تلاش استان برای پایین آرودن هزینه سفرهای نوروزی در آستانه سال نو از زمان بر بودن طرح های زیرساختی توریستی گفت و تاکید کرد: خط دوم لوله آب زابل به زاهدان تا پایان سال 96به بهره برداری می رسد.

تدبیر24 »باقرکرد در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا با اشاره به سال 96 و نام‌گذاری آن به عنوان استان سیستان وبلوچستان، مقصد گردشگری کشور اظهار کرد: در این راستا تاکنون اقدامات خوبی برای توسعه زیرساخت‌های شهر توریستی چابهار انجام شده که مهمترین آنها راه‌اندازی خط مستقیم مسافربری چابهار-مسقط و توسعه پرواز های چابهار - تهران و زاهدان - چابهار است.

وی با اشاره به بالا بودن قیمت‌ها برای سفر به چابهار در مقایسه با دیگر مناطق آزاد کشور تصریح کرد: ارایه تسهیلات به متولیان گردشگری و تلاش برای کاهش قیمتها از مهمترین برنامه‌های ستاد تسهیلات سفرهای نوروزی است.

رییس ستاد تسهیل سفرهای نوروزی استان هم چنین با اشاره به کمبود آب شیرین در شهرهای جنوبی استان گفت: در ایام نوروز شرکت آب وفاضلاب را موظف کردیم تانکرهای موقت آب شیرین برای ارایه خدمات به مسافران مستقر کند.

معاون عمرانی استاندار، پروژه های مهندسی و عمرانی را زمان بر دانست و تاکید کرد: طرح های زیر ساختی توسعه توریست از جمله ساخت راه آهن و فرودگاه ممکن است زمان زیادی تا بهره برداری صرف کنند.

به گفته وی، خط دوم لوله آب زابل به زاهدان با پیشرفت خوبی در حال انجام است و پیش بینی می شود اواخر سال آینده به بهره برداری برسد.

کرد با بیان اینکه نظام سلامت کشور توجه زیادی به استان دارد، اظهار کرد: 25درصد اعتبارات تملک دارایی وزارت بهداشت در سه سال آینده در استان سیستان وبلوچستان صرف می شود.

به گفته وی، ساخت بیمارستان 540 تخته خوابی چابهار به زودی و پس از تایید انتخاب زمین آن توسط دانشگاه علوم پزشکی آغاز می شود و این درحالی است که تاکنون مجوزهای زیادی برای بکارگیری نیروهای متخصص درمانی از شهرهای مختلف کشور در چابهار از سوی وزارت بهداشت صادر شده است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار با اشاره به بزرگ راه چابهار-میلک گفت:7قطعه از این بزرگ راه میان زابل و زاهدان است که دو قطعه آن در سفر رییس جمهور به استان افتتاح شد. 85 کیلومتر از این بزرگ راه در مسیر زاهدان به زابل تا پایان سال زیربار ترافیک می رود و مشکلات اعتباری برای بهره برداری بقیه قطعات آن با اسناد بانکی تا حدودی برطرف شده است.
برچسب ها: زاهدان زابل
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: