تدبیر24 »باقرکرد در گفتوگو با خبرنگار ایسنا با اشاره به سال 96 و نامگذاری آن به عنوان استان سیستان وبلوچستان، مقصد گردشگری کشور اظهار کرد: در این راستا تاکنون اقدامات خوبی برای توسعه زیرساختهای شهر توریستی چابهار انجام شده که مهمترین آنها راهاندازی خط مستقیم مسافربری چابهار-مسقط و توسعه پرواز های چابهار - تهران و زاهدان - چابهار است.
وی با اشاره به بالا بودن قیمتها برای سفر به چابهار در مقایسه با دیگر مناطق آزاد کشور تصریح کرد: ارایه تسهیلات به متولیان گردشگری و تلاش برای کاهش قیمتها از مهمترین برنامههای ستاد تسهیلات سفرهای نوروزی است.
رییس ستاد تسهیل سفرهای نوروزی استان هم چنین با اشاره به کمبود آب شیرین در شهرهای جنوبی استان گفت: در ایام نوروز شرکت آب وفاضلاب را موظف کردیم تانکرهای موقت آب شیرین برای ارایه خدمات به مسافران مستقر کند.
معاون عمرانی استاندار، پروژه های مهندسی و عمرانی را زمان بر دانست و تاکید کرد: طرح های زیر ساختی توسعه توریست از جمله ساخت راه آهن و فرودگاه ممکن است زمان زیادی تا بهره برداری صرف کنند.
به گفته وی، خط دوم لوله آب زابل به زاهدان با پیشرفت خوبی در حال انجام است و پیش بینی می شود اواخر سال آینده به بهره برداری برسد.
کرد با بیان اینکه نظام سلامت کشور توجه زیادی به استان دارد، اظهار کرد: 25درصد اعتبارات تملک دارایی وزارت بهداشت در سه سال آینده در استان سیستان وبلوچستان صرف می شود.
به گفته وی، ساخت بیمارستان 540 تخته خوابی چابهار به زودی و پس از تایید انتخاب زمین آن توسط دانشگاه علوم پزشکی آغاز می شود و این درحالی است که تاکنون مجوزهای زیادی برای بکارگیری نیروهای متخصص درمانی از شهرهای مختلف کشور در چابهار از سوی وزارت بهداشت صادر شده است.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار با اشاره به بزرگ راه چابهار-میلک گفت:7قطعه از این بزرگ راه میان زابل و زاهدان است که دو قطعه آن در سفر رییس جمهور به استان افتتاح شد. 85 کیلومتر از این بزرگ راه در مسیر زاهدان به زابل تا پایان سال زیربار ترافیک می رود و مشکلات اعتباری برای بهره برداری بقیه قطعات آن با اسناد بانکی تا حدودی برطرف شده است.