ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۷۲۳۳۱
تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۳۹۵ - ۰۹:۵۴
نعمت زاده:

احیای 5 هزار واحد صنعتی در راستای سیاست رونق تولید است

وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت که راه اندازی مجدد و بازگشت به چرخه تولید پنج هزار واحد صنعتی راکد کشور در 11 ماه گذشته اقدامی مهم دولت یازدهم در راستای سیاست رونق تولید و حمایت از سرمایه گذاری است.
تدبیر24 »محمدرضا نعمت زاده شنبه شب در نشست مشترک شورای اداری و فعالان اقتصادی کهگیلویه وبویراحمد در یاسوج اظهار داشت: 40 واحد از این تعداد مربوط به این استان بوده که یک هزار میلیارد ریال تسهیلات رونق تولید به آنها پرداخت شده و 65 واحد صنعتی دیگر استان نیز در نوبت دریافت تسهیلات رونق تولید هستند.
وی افزود که یکی از مهمترین راه های توسعه کهگیلویه و بویراحمد حذف سخت گیری های بی مورد برخی بانک های عامل برای پرداخت تسهیلات و فراهم کردن زمینه ورود بخش خصوصی به منظور سرمایه گذاری است.
وزیر صنعت، معدن و تجارت بیان کرد: منابع مالی مربوط به تسهیلات رونق تولید در کشور یکپارچه بوده و این موضوع نیز توسط بانک مرکزی اعلام شده است.
نعمت زاده عنوان کرد که به همین دلیل سقفی برای پرداخت تسهیلات رونق تولید در کشور وجود نداشته و هیچ بهانه ای نیز در زمینه کم کاری و سهل انگاری در پرداخت پذیرفته نخواهد شد.
وی ابراز داشت: برخی معادن کهگیلویه و بویراحمد در مناطق حفاظت شده قرار دارند که از استانداری و دیگر دستگاه های اجرایی استان انتظار می رود برای رفع برخی مشکلات و معارضات اجتماعی موجود در زمینه اکتشاف آنها تلاش کنند.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری نیز با اشاره به ظرفیت های متعدد کهگیلویه و بویراحمد در زمینه های مختلف گفت که حدود نیمی از گیاهان دارویی و 30 درصد گونه های گیاهی کشور در این استان است که قابلیت مهمی برای توسعه این منطقه به شمار می رود.
سورنا ستاری اظهار داشت: وجود 750 عضو هیات علمی و حدود 57 هزار دانشجو در کنار دیگر توانمندی ها جزء شاخص های مهم برای توسعه کهگیلویه وبویراحمد است.
وی افزود که نباید مردم و مسئولان اجرایی کهگیلویه و بویراحمد به طور مستمر واژه محرومیت را برای این استان به کار برده و آن را تکرار کنند زیرا هیچ کمکی به توسعه استان نمی کند.
ستاری بیان کرد: باید بیش از پیش بر ظرفیت مهم نیروی انسانی تحصیلکرده و شرکت های دانش بنیان کهگیلویه و بویراحمد برای کمک به توسعه و پیشرفت همه جانبه این استان تکیه شود.
سند توسعه گیاهان دارویی با برش استانی در کهگیلویه و بویراحمد در این نشست رونمایی شد.
اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهوری به همراه محمدرضا نعمت زاده وزیر صنعت، معدن و تجارت و سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری برای بازدید و افتتاح چند طرح عمرانی و اقتصادی در سفری یک روزه امروز به یاسوج مرکز کهگیلویه وبویراحمد سفر کردند.
برچسب ها: نعمت زاده صنعت
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: