آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۷۲۳۳۱
تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۳۹۵ - ۰۹:۵۴
نعمت زاده:

احیای 5 هزار واحد صنعتی در راستای سیاست رونق تولید است

وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت که راه اندازی مجدد و بازگشت به چرخه تولید پنج هزار واحد صنعتی راکد کشور در 11 ماه گذشته اقدامی مهم دولت یازدهم در راستای سیاست رونق تولید و حمایت از سرمایه گذاری است.
تدبیر24 »محمدرضا نعمت زاده شنبه شب در نشست مشترک شورای اداری و فعالان اقتصادی کهگیلویه وبویراحمد در یاسوج اظهار داشت: 40 واحد از این تعداد مربوط به این استان بوده که یک هزار میلیارد ریال تسهیلات رونق تولید به آنها پرداخت شده و 65 واحد صنعتی دیگر استان نیز در نوبت دریافت تسهیلات رونق تولید هستند.
وی افزود که یکی از مهمترین راه های توسعه کهگیلویه و بویراحمد حذف سخت گیری های بی مورد برخی بانک های عامل برای پرداخت تسهیلات و فراهم کردن زمینه ورود بخش خصوصی به منظور سرمایه گذاری است.
وزیر صنعت، معدن و تجارت بیان کرد: منابع مالی مربوط به تسهیلات رونق تولید در کشور یکپارچه بوده و این موضوع نیز توسط بانک مرکزی اعلام شده است.
نعمت زاده عنوان کرد که به همین دلیل سقفی برای پرداخت تسهیلات رونق تولید در کشور وجود نداشته و هیچ بهانه ای نیز در زمینه کم کاری و سهل انگاری در پرداخت پذیرفته نخواهد شد.
وی ابراز داشت: برخی معادن کهگیلویه و بویراحمد در مناطق حفاظت شده قرار دارند که از استانداری و دیگر دستگاه های اجرایی استان انتظار می رود برای رفع برخی مشکلات و معارضات اجتماعی موجود در زمینه اکتشاف آنها تلاش کنند.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری نیز با اشاره به ظرفیت های متعدد کهگیلویه و بویراحمد در زمینه های مختلف گفت که حدود نیمی از گیاهان دارویی و 30 درصد گونه های گیاهی کشور در این استان است که قابلیت مهمی برای توسعه این منطقه به شمار می رود.
سورنا ستاری اظهار داشت: وجود 750 عضو هیات علمی و حدود 57 هزار دانشجو در کنار دیگر توانمندی ها جزء شاخص های مهم برای توسعه کهگیلویه وبویراحمد است.
وی افزود که نباید مردم و مسئولان اجرایی کهگیلویه و بویراحمد به طور مستمر واژه محرومیت را برای این استان به کار برده و آن را تکرار کنند زیرا هیچ کمکی به توسعه استان نمی کند.
ستاری بیان کرد: باید بیش از پیش بر ظرفیت مهم نیروی انسانی تحصیلکرده و شرکت های دانش بنیان کهگیلویه و بویراحمد برای کمک به توسعه و پیشرفت همه جانبه این استان تکیه شود.
سند توسعه گیاهان دارویی با برش استانی در کهگیلویه و بویراحمد در این نشست رونمایی شد.
اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهوری به همراه محمدرضا نعمت زاده وزیر صنعت، معدن و تجارت و سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری برای بازدید و افتتاح چند طرح عمرانی و اقتصادی در سفری یک روزه امروز به یاسوج مرکز کهگیلویه وبویراحمد سفر کردند.
برچسب ها: نعمت زاده صنعت
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: