تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

جهانبخش خانجانی» جريان اصلاحات كه در تداوم حركت تاريخي ملت ايران در انقلاب مشروطه، انقلاب شكوهمند اسلامي و حماسه بزرگ دوم خرداد همچنان بر مشي اصلاحي و رفرميستي خود تاكيد و اصرار دارد
اتحاد مثلث!

اتحاد مثلث!

فیاض زاهد - محمد مهاجری» وضعيت جديدي كه در سپهر سياست ايران رخ نموده تا حد كم نظيري استثنايي است. براي اثبات و انتقال اين باور تلاش مي‌شود در اين نوشته به برخي ابعاد آن اشاره شود
سه‌شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 05
کد خبر: ۷۲۳۷۰
تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۶:۴۰

تاکید صالحی امیری بر گسترش روابط فرهنگی و اقتصادی ایران و عراق

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: گسترش روابط فرهنگی و اقتصادی ایران و عراق با توجه به مسایل مشترک اعتقادی و سیاسی، ضروری است.
تدبیر24 »سیدرضا صالحی امیری صبح امروز یکشنبه در دیدار با رییس کمیسیون اوقاف و امور دینی در پارلمان عراق افزود: اراده دو کشور برای گسترش روابط فرهنگی وجود دارد، ولی نیازمند ساز و کار تقویتی برای آن هستیم.
وی با اشاره به علایق ایرانیان به اماکن مقدس و متبرکه اظهار کرد: اربعین یکی از مناسبت های مهم و مورد علاقه ملت ایران است و به عنوان نمادی از عزت اسلامی در جهان محسوب می شود.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تصریح کرد که از ظرفیت های بزرگ دینی برای تقویت روابط دینی میان دو کشور می توان بهره برد.
صالحی امیری همچنین گفت: در قالب روابط فرهنگی، می توان نمایشگاه های بزرگ فرهنگی مشترک میان نخبگان و اهالی فرهنگ و هنر ایران و عراق برگزار کرد و از این طریق به تبادل تجربیات فرهنگی و هنری میان دو ملت پرداخت.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با تاکید بر اینکه روابط فرهنگی دارای مانایی و ماندگاری بیشتری نسبت به روابط سیاسی، اقتصادی و غیره است، ادامه داد: روابط اقتصادی دو ملت نیز به نفع هر دو کشور است و باید از سطح دولت ها به سطح بازرگانان منتقل شود.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه عراق سرزمینی مقدس است، اضافه کرد: این سرزمین با وجود ائمه دارای رمز و رازهایی است و امیدوارم به زودی مشکلات و مسایل این کشور برطرف شود.
صالحی امیری افزود: مذاکرات میان دولت های ایران و عراق به مودت و برادری بیشتر دو ملت منجر می شود و اهتمام بر این امر ضرورت دارد.
عضو کابینه تدبیر و امید با اشاره به مجموعه فعالیت های سازمان اوقاف و امور خیریه به عنوان یکی از سازمان های تحت نظارت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، گفت: مدیریت موقوفات بر اساس نیت های واقفین و مدیریت امامزادگان به عنوان یکی از قطب های فرهنگی و توسعه فرهنگ قرآنی از جمله فعالیت های این سازمان است و می توان با کشور عراق در این زمینه ها اقدامات مشترک با هدف تبادل تجارب یکدیگر داشت.
به گفته وی، علاوه بر گروه های دوستی که میان دوکشور وجود دارد، می توان انجمن های دوستی مانند وقف، امور خیریه و ... نیز تشکیل داد و روابط دو کشور را در این زمینه ها نیز گسترش داد.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به ظرفیت های مشهد ٢٠١٧ به عنوان پایتخت فرهنگی جهان اسلام برای گسترش روابط فرهنگی و هنری میان کشورهای اسلامی، بر گسترش دیپلماسی فرهنگی تاکید کرد.

** گسترش روابط و وحدت میان مسلمانان در دنیای امروز ضروری است
در این دیدار، حجت الاسلام علی العلاق رییس کمیسیون اوقاف و امور دینی در پارلمان عراق با ضروری دانستن گسترش روابط کشورهای اسلامی، گفت: با توجه به شرایط امروز جهان و توطئه های مستکبران علیه کشورهای اسلامی، گسترش وحدت و تقویت روابط کشورهای اسلامی نیازمند ساز و کاری قوی است.
وی افزود: جمهوری اسلامی ایران نقش مهمی در ایجاد وحدت و تقریب بین مذاهب و مسلمانان دارد.
رییس کمیسیون اوقاف و امور دینی در پارلمان عراق ادامه داد: هفته وحدت، مراسم روز جهانی قدس و ایجاد تقریب بین افکار مسلمانان جهان از جمله فعالیت های ایران در راستای ایجاد وحدت میان مسلمانان جهان است.
وی در عین حال تصریح کرد: در حال تلاش برای تاسیس دانشگاهی به نام تقریب مذاهب در عراق هستیم.
العلاق گفت: گسترش روابط فرهنگی منجر به گسترش روابط سیاسی و اقتصادی نیز می شود و بر اساس روابط فرهنگی مشترک، ارتباطات سیاسی کشورها نیز مستحکم تر می شود.
وی با اشاره به اقدامات تروریستی گروهک داعش افزود: جمهوری اسلامی ایران نقش به سزایی در حمایت مردم عراق در مقابل اقدامات غیر انسانی این گروهک داشته است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: