ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۷۲۴۰
تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۳۹۲ - ۱۳:۲۷

شیمی درمانی رایگان می شود

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: هزینه شیمی درمانی بیماران سرطانی رایگان نیست ولی با توجه به شرایط اقتصادی بیمار و نظر مددکار بیمارستان این هزینه می‌تواند به صورت کامل رایگان شود.
به گزارش تدبیر24 به نقل از باشگاه خبرنگاران دکتر یاوری، معاون درمان وزارت بهداشت در خصوص هزینه‌های شیمی درمانی "بیماران سرطانی" گفت: در دانشگاه علوم پزشکی ۶ بیمارستان طالقانی، شهدا تجریش، کودکان مفید، مسیح دانشوری و امام حسین قطب درمان سرطان هستند که اگر بیمار سرطانی برای درمان و تیم درمانی به این بیمارستان‌ها مراجعه کند تعدادی از دارو‌ها رایگان است و یک سری دیگر تحت پوشش ۳۰ درصدی بیمه هستند.

وی با بیان اینکه طبق بخشنامه "وزارت بهداشت" هزینه‌ شیمی درمانی بیماران سرطانی به طور کامل رایگان نیست، عنوان کرد: بیماران سرطانی که فرم هویتی دارند کلیه اطلاعات اجتماعی و اقتصادی آن‌ها توسط مددکار بیمارستان پر می‌شود و بنابر شرایط بیمار و نظر مددکار تخفیف هزینه‌های درمانی از ۳۰ درصد تا ۱۰۰ درصد می‌تواند اعمال شود.

در خصوص آمپول "هرسپین" که در ۳ بیمارستان شهدای تجریش، طالقانی و امام حسین برای بیماران مبتلا به "سرطان سینه" استفاده می‌شود، تصریح کرد: دوز ۱۵۰ میلی آن تحت پوشش ۹۰ درصدی بیمه است و ده درصد باقی مانده از اعتبارات دانشگاه پرداخت می‌شود ولی دوز ۴۴۰ میلی آن تنها تحت پوشش 10 درصد بیمه است و ۸۰ درصد مابقی آن باید توسط فرد پرداخت شود که همین موضوع باعث تحمیل هزینه‌های سنگین به خانواده‌ها شده است.
منبع:تابناک

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: