آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۷۲۴۰۵
تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۱:۲۵

خلبان میگ 23 سوری: هواپیمایم را زدند

خلبان هواپیمای ساقط شده میگ 23 سوری در نخستین اظهارات خود در بیمارستان دولتی استان هاتای ترکیه اعلام کرد که حین عملیات نظامی و هنگام بمباران حوالی شهر ادلب در خاک سوریه، هواپیمای وی هدف قرار گرفته است.
تدبیر24 »سرهنگ محمد صفحان 56 ساله خلبان هواپیمای ساقط شده سوری که پس از هدف گرفتن هواپیما با چتر نجات به بیرون پریده و شب گذشته در حوالی محل سقوط پیدا شد، هم اکنون به علت شکستگی در ستون فقرات و جراحت در ناحیه سر در بخش جراحی مغز بیمارستان هاتای بستری است.
بنا به ادعای رسانه های ترکیه، این خلبان در اظهارات خود اعلام کرده است که با هواپیمای نظامی از پایگاه هوایی سوریه پرواز کرده و قصد بمباران اطراف شهر ادلب را داشته که هدف قرار گرفته است.
رسانه های ترکیه روز یکشنبه اعلام کردند که منابع محلی مدعی هستند که بر مبنای شواهد عینی، ادعاهای خلبان صحت ندارد.
نورالدین جانیکلی معاون نخست وزیر ترکیه نیز در استان هاتای و در مصاحبه با خبرنگاران گفت: مداوای خلبان ساقط شده ترکیه ادامه دارد.
وی در خصوص بازگرداندن خلبان ساقط شده به سوریه نیز بیان کرد: مداوای وی ادامه دارد و بعد از روشن شدن نحوه سقوط، تصمیم مرتبط در روزهای آینده اتخاذ خواهد شد.
وی افزود: این خلبان از چند ناحیه بدن شکستگی استخوان دارد ولی وضعیت وی رو به بهبودی است.
وی تصمیم گیری در خصوص بازگرداندن وی را زود دانست و گفت: قبل از هر تصمیمی باید مشخص شود که وی با چه هدفی و چگونه در مرزهای ترکیه سقوط کرده است.
خلبان زخمی جنگنده ساقط ‌شده میگ 23 سوریه دیشب در نزدیکی روستای یایلاجیک شهرستان آنتاکیه پیدا شده و به بیمارستان منتقل شد.
یک فروند هواپیمای نظامی میگ 23 ارتش سوریه شامگاه روز شنبه در استان هاتای در جنوب ترکیه سقوط کرد ولی طرف های درگیر در منطقه ادعاهای متناقضی را در خصوص علت سقوط این هواپیمای نظامی مطرح کردند.
گروه‌ های مسلح و تروریستی منطقه شمال سوریه به سرعت به این خبر واکنش نشان داده و مدعی شدند که این جنگنده را آنها منهدم و ساقط کرده اند.
نیروی هوایی سوریه نیز قطع ارتباط با یکی از جنگنده های خود را تایید و اعلام کرد: مشکل فنی در موتور این جنگنده باعث سقوط شده و این جنگنده هدف حمله هیچ گروهی قرار نگرفته است.
ترکیه نیز مدعی شد که جنگنده سقوط کرده یک فروند میگ 23 ارتش سوریه است که پس از هدف قرار گرفتن در سوریه، در خاک ترکیه سقوط کرده است.
بینالی یلدریم نخست وزیر ترکیه نیز دقایقی بعد از حادثه در مصاحبه زنده تلویزیونی با رد تعلق این هواپیما به ارتش ترکیه اعلام کرد: این هواپیمای نظامی به ارتش سوریه تعلق دارد.
رسانه ها بعد از سقوط این هواپیما اعلام کرده بودند که هواپیمای نظامی ساقط شده متعلق به ارتش ترکیه است.
در نخستین ساعات سقوط، لاشه هواپیما در محل سقوط پیدا شد.
استان هاتای در جوب ترکیه و در نزدیکی مرز سوریه قرار دارد.
برچسب ها: خلبان سوری
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: