ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۷۲۴۲
تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۳۹۲ - ۱۴:۰۱

ادعاي میرکاظمی درباره پارس جنوبي

وزیر اسبق نفت با اعلام این که جریان انحرافی توسعه فازهای پارس جنوبی را متوقف کرد گفت: باید به جای تعطیل کردن توسعه بخشی از فازهای پارس جنوبی به سرعت در فکر توسعه و گسترش آن بود.
به گزارش تدبیر24 به نقل از بهارنیوز، سید مسعود میرکاظمی گفت: در ابتدای دولت دهم برنامه ریزی خوبی برای توسعه فازهای مختلف پارس جنوبی آغاز شد که متاسفانه برخی جریانات خاص همچون جریان انحرافی، این توسعه را کند و در نهایت متوقف کرد. او مجلس تاکید کرد: تنها راه برون رفت از مشکلات فعلی صنعت نفت و گاز و تنها راهی که می‌تواند کشور را در زمینه تامین گاز بیمه کند توسعه و گسترش روز افزون میدان مشترک گازی پارس جنوبی است.

رییس کمیسیون انرژی در پاسخ به این پرسش که آیا در زمستان امسال احتمال کمبود گاز در کشور وجود دارد یا خیر، گفت: در چندین سال گذشته همیشه در فصل زمستان مصرف گاز نیروگاه‌های کشور متوقف شده و به آنها سوخت مایع تعلق می‌گیرد، که این موضوع باعث می‌شود گاز بیشتری به خانوارها تزریق شود.  در حالی پیک مصرف گاز کشور در آذرماه افزایش می‌یابد که مسوولان وزارت نفت در همان مواقع در فکر توسعه میدانهای گازی هستند در صورتی که در تمام فصول سال باید به فکر توسعه و گسترش میدان گازی بود.

وی تصریح کرد: باید به جای تعطیل کردن بخشی از فازهای پارس جنوبی به سرعت در فکر توسعه و گسترش آن بود، چراکه توسعه تنها راهکار سبقت از کشورهای حاضر در میدانهای مشترک گازی محسوب می‌شود. میرکاظمی اظهار کرد: اگرچه در شرایط کنونی کشوری همچون قطر توانسته است در میادین مشترک گازی از ایران جلوتر قرار گیرد اما ایران نیز می‌تواند با برنامه ریزی دقیق و کارآمد از کشورهایی همچون قطر پیشی گیرد.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: