ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۷۲۴۴۰
تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۶:۰۲

خدمات جمهوری اسلامی ایران به مهاجرین بی‌نظیر است

سفیر جمهوری اسلامی افغانستان در ایران با اشاره به وجود بیش از سه میلیون مهاجر افغانستانی در ایران، گفت: خدماتی که جمهوری اسلامی ایران به مهاجرین ارائه می‌کند در نوع بی‌نظیر است.
تدبیر24 »نصیر احمدنور در مراسم اختتامیه چهارمین جشنواره ملی افغانستان شناسی که به میزبانی استان یزد برگزار شد،‌ با بیان این که طی دو ماه گذشته شاهد برگزاری سه نشست مهم در مورد مهاجرین افغانستانی در ایران بودیم، اظهار کرد: در تمام این نشست‌ها یکی از مقامات ارشد دفتر مقام معظم رهبری حضور داشتند، که این نشانه عنایت ویژه رهبر انقلاب به اتباع افغانستان است.

وی تاریخ، فرهنگ و تمدن دو ملت ایران و افغانستان را نقاط مشرکت دو کشور دانست و بیان کرد: افغانستان شناسی به معنای ایران شناسی است.

وی اقوام و مشاهیر مشترک دو کشور ایران و افغانستان را از جمله نقاط مشترک این دو کشور عنوان کرد و ادامه داد: دوکشور ایران و افغانستان در امتداد و مکمل همدیگر هستند.

سفیر جمهوری اسلامی افغانستان در ایران در بخش دیگری از سخنان خود صدور مجوز برای ورود و خروج قانونی مهاجرین افغانستانی را یکی از درخواست‌های مهاجرین افغانی در ایران و جمهوری افغانستان دانست و گفت: صدور این مجوز نقش مهمی در تقویت روابط دو ملت ایران و افغانستان خواهد داشت.

وی تصریح کرد: در صورتی که مهاجرین افغانستانی اجازه خروج و مهاجرت به ایران را داشته باشند، می توانند با انتقال فرهنگ اصیل ایرانی مردم کشور افغانستان و دیگر کشور های دنیا را با ارزش‌های دینی و فرهنگی انقلاب آشنا کنند. در ایران خدماتی به مهاجرین ارائه می شود که در نوع خود بی‌نظیر بوده و این نشان از وجود روحیه نوع دوستی و احساس مسئولیت در قبال مردم دنیا در ایران است.

وی در پایان با بیان این‌که «حدود سه میلیون افغانستانی در ایران ساکن هستند» خاطرنشان کرد: صدور مجوز لازم برای خروج و مهاجرت مجدد برای مهاجرین نقش مهمی در توسعه اقتصادی و تقویت امنیت مرزی دو کشور ایفا می‌کند.

برچسب ها: مهاجرین ایران
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: