ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۷۲۴۴۱
تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۶:۰۵

شعار "جنس فروخته شده پس گرفته نمی‌شود"برخلاف قوانین است

معاون رئیس سازمان حمایت از حقوق مصرف کنندگان و تولید کنندگان کشور اظهار کرد: شعار " جنس فروخته شده پس گرفته نمی‌شود"، شعاری برخلاف قوانین حقوق مصرف کنندگان است، این شعار را به شعار "جنس فروخته شده پس گرفته می‌شود" تبدیل کنیم.
تدبیر24 »سید داود موسوی در دومین همایش حمایت از حقوق مصرف کنندگان  آذربایجان‌شرقی،  اظهار کرد: استفاده از کالاهای داخلی و رعایت از حقوق مصرف کنندگان باید به صورت عملیاتی در نظر گرفته شود، صرفاً با شعار کار به جایی نمی‌رسد. 

وی اضافه کرد: در کشور ما  قوانین کافی در زمینه حمایت از حقوق مصرف کنندگان وجود دارد، مشکل اصلی در عدم اجرای صحیح قوانین است.

وی خاطرنشان کرد: در راستای رعایت از حقوق مصرف کنندگان مواردی از قبیل بحث کیفیت ، خدمات پس از فروش، قیمت نیازمند توجه ویژه تولیدکنندگان است. 

موسوی در خصوص قاچاق کالا گفت: باید با ایجاد  ناامنی در فضای قاچاق کالا، مصرف کالاهای داخلی و رونق اقتصادی داخل کشور را تضمین کنیم.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: