تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

جهانبخش خانجانی» جريان اصلاحات كه در تداوم حركت تاريخي ملت ايران در انقلاب مشروطه، انقلاب شكوهمند اسلامي و حماسه بزرگ دوم خرداد همچنان بر مشي اصلاحي و رفرميستي خود تاكيد و اصرار دارد
اتحاد مثلث!

اتحاد مثلث!

فیاض زاهد - محمد مهاجری» وضعيت جديدي كه در سپهر سياست ايران رخ نموده تا حد كم نظيري استثنايي است. براي اثبات و انتقال اين باور تلاش مي‌شود در اين نوشته به برخي ابعاد آن اشاره شود
شنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 02
کد خبر: ۷۲۴۴۲
تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۶:۴۱

«احمد عزیزی» از دنیا رفت

احمد عزیزی که ۹ سال پیش در چنین روزهایی به کما رفته بود، امروز دوشنبه (۱۶ اسفندماه) از دنیا رفت.

تدبیر24 »برادر این شاعر که از ۱۵ اسفندماه سال ۱۳۸۶ و در پی کاهش سطح هوشیاری در حالت اغما و در بیمارستان امام رضا (ع) کرمانشاه بستری بود، در گفت‌وگو با ایسنا، خبر درگذشت او را اعلام کرد.

احمد عزیزی متولد ۴ دی‌ماه ۱۳۳۷ در سرپل ذهاب کرمانشاه بود. با آغاز جنگ به همراه خانواده به تهران نقل مکان کرد و برای مدتی ساکن شهرستان نور شد. سپس در تهران اقامت گزید و به همکاری با روزنامه «جمهوری اسلامی» پرداخت. او سرودن شعر را از سال‌های جوانی با مجله «جوانان» آغاز کرد.

عزیزی آثار شعر و نثر ادبی متعددی دارد و سبک شعر گفتن او به‌صورت مثنوی در «کفش‌های مکاشفه» نمود دارد. عرفان اسلامی و مدح اهل بیت (ع) از جمله مضامین آثار اوست.

مقام معظم رهبری در مهرماه سال ۱۳۹۰ در سفر به کرمانشاه از احمد عزیزی در بیمارستان دیدار کردند.

«کفش‌های مکاشفه»، «شرجی آواز»، «خوابنامه و باغ تناسخ»، «ترجمه زخم»، «باران پروانه»، «رودخانه رؤیا»، «ناودان الماس»، «ترانه‌های ایلیایی»، «غزالستان»، «قوس غزل»، «ملکوت تکلم»، «سیل گل سرخ»، «روستای فطرت» و «رویای رویت» از آثار به‌جامانده از احمد عزیزی هستند.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: