ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۷۲۵۵۷
تاریخ انتشار: ۱۸ اسفند ۱۳۹۵ - ۰۸:۳۲

تاثیر تغییرات اقلیمی برگشت‌ناپذیر است

نتایج یک مطالعه در استرالیا نشان می‌دهد که به رغم اقدامات صورت گرفته برای مقابله با تغییرات اقلیمی در این کشور اثرات آن بر اکوسیستم بومی برگشت‌ناپذیر است.
تدبیر24 »وزارت محیط زیست استرالیا در گزارشی اعلام کرده است: در حالی که پیشرفت‌هایی در برخی بخش‌های کلیدی به دست آمده اما وضعیت کلی محیط زیست به دلیل تاثیر تغییرات اقلیمی رو به وخامت است.

در این گزارش آمده است در صورتی که تاثیر تغییرات اقلیمی مهار نشود این تغییرات جوی می‌تواند پیامدهای گسترده‌تری بر جامعه داشته باشد. همچنین در این بررسی به دولت استرالیا به دلیل عدم ارائه ایده‌ای شفاف در حفظ برخی از مناطق آسیب‌پذیر این کشور تا سال ۲۰۵۰ اعتراض شده است.

به گفته کارشناسان، تغییرات اقلیمی ساختار و کارکرد اکوسیستم‌های طبیعی را تغییر داده و بر میراث، فعالیت اقتصادی و رفاه بشر تاثیر می‌گذارد. شواهد نشان می‌دهد تاثیرات مخرب تغییرات اقلیمی رو به افزایش است و برخی از این تاثیرات ممکن است برگشت ناپذیر باشند.

وزارت محیط زیست استرالیا اعلام کرده است این گزارش در واقع درخواستی از دولت است تا برای حفظ اکوسیستم‌های طبیعی این کشور بیشتر مشارکت کند.

به گزارش خبرگزاری شینهوا، به گفته مقامات استرالیایی پیشرفت‌های خوبی در مدیریت محیط زیست دریایی، میراث طبیعی و فرهنگی به دست آمده در حالی که همچنان فشارهایی در ارتباط با گونه‌های مهاجم، تغییرات اقلیمی، به کارگیری زمین و حفاظت از مناطق ساحلی وجود دارد.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: