آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
شنبه ۰۳ آبان ۱۴۰۴ - 2025 October 25
کد خبر: ۷۲۵۶۹
تاریخ انتشار: ۱۸ اسفند ۱۳۹۵ - ۰۹:۲۹

چین استقرار سیستم آمریکایی تاد در کره جنوبی را اشتباه خواند

پکن با اعلام اینکه استقرار سیستم ضد موشکی تاد آمریکا در خاک کره‌ جنوبی اشتباه است، خواستار توقف استقرار آن شد.
وانگ یی، وزیر امور خارجه چین در حاشیه نشست سالانه پارلمان چین گفت: این سیستم ضد موشکی امنیت چین را زیرسوال می‌برد و حتی ممکن است باعث کاهش امنیت کره‌ جنوبی شود.

با وجود انتقادات از سوی پکن، سئول اعلام کرده است که استقرار این سیستم برای مقابله با هرگونه تهدید احتمالی از سوی کره شمالی لازم است.

برچسب ها: چین موشک
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: