آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۷۲۵۸
تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۳۹۲ - ۱۴:۲۷

بررسی دو پرونده مهم قاچاق خودرو

معاون ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز ریاست جمهوری، جزئیات بیشتری از دو پرونده مهم قاچاق خودرو را تشریح کرد.
تدبیر24: حمید قناعتی در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا در جیرفت با اشاره به ورود برخی خودروهای گران قیمت از جزیره ابوموسی گفت: دولت برای کمک به مردم ساکن ابوموسی مجوز وارد کردن یک دستگاه خودرو را به آنها داد که در این زمینه حوالی هایی صادر شد.

وی ادامه داد: برخی از افراد سودجو این حواله ها را با قیمت پایین خریداری و بعد با این حواله ها خودروهای لوکس و گران قیمت را وارد کردند.

وی بیان کرد: با پیگیری های ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز ترخیص این خودروها از گمرک متوقف شد و در این زمینه نیز پرونده ای برای رسیدگی در دستگاه قضایی تشکیل شده که در دست بررسی است.

قناعتی خاطرنشان کرد: در زمینه ورود خودرو یک پرونده مهم دیگر که از طریق گمرک چابهار صورت گرفته نیز تشکیل شده و این دو پرونده مهم و بزرگ قاچاق خودرو با جدیت هر چه تمام در دست بررسی است.

وی گفت: جزئیات پرونده، نوع و تعداد خودروها و قیمت آنها در آینده اطلاع رسانی خواهد شد.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: