ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۷۲۶۰
تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۳۹۲ - ۱۴:۲۷

نامه به پادشاه عربستان درباره حقوق‌بشر

شش سازمان فعال در عرصه حقوق بشر با ارسال نامه‌ای به پادشاه عربستان بهبود اوضاع حقوق بشر در این کشور را خواستار شدند.
به گزارش تدبیر24 به نقل از مجله الجزیره العربیه، شش سازمان فعال در عرصه حقوق بشر روز جمعه در نامه‌ای به ملک عبدالله بن عبدالعزیز، پادشاه عربستان از وی خواستند تا اقدامات فوری درباره بهبود اوضاع حقوق بشر در این کشور اتخاذ کند.
در این نامه از عربستان خواسته شده که با آزاد کردن فعالان سیاسی و جامعه مدنی که از سال 2011 به خاطر فعالیت‌های مسالمت آمیز در زمینه آزادی بیان در بازداشت به سر می‌برند، دلایل نگرانی‌های مستمر در خصوص وضعیت حقوق بشر در این کشور را مرتفع کند.
همچنین ازدولت عربستان خواسته شده تا به بازداشت فعالان دفاع از حقوق بشر در این کشور پایان دهد.
جو استورک، معاون مدیر اجرایی بخش خاورمیانه و شمال آفریقای دیده بان حقوق بشر اعلام کرد عربستان باید به تعهداتش در عرصه حقوق بشر پایبند بوده و بازداشت شهروندانی را که خواهان احترام به قوانین حقوق بشر هستند پایان دهد.
نامه مذکور توسط دیده بان حقوق بشر، مرکز حقوق بشر قاهره و چند نهاد و نظام فعال در زمینه حقوق بشر به عربستان ارسال شد.
در نامه‌ مذکور شش سازمان فعال اعلام کردند، عربستان به عنوان نامزد اخذ کرسی شورای حقوق بشر سازمان ملل باید همکاری با این شورا را آغاز و به کارشناسان حقوق بشر اجازه سفر به عربستان و دیدار از این کشور را بدهد.
همچنین عربستان باید مهمترین توصیه‌ها در زمینه حقوق بشر را پذیرفته و آن‌ها را به اجرا درآورد که این توصیه‌ها شامل پایان نظام موروثی در این کشور، استفاده از مجازات اعدام به ویژه برای کودکان و تضمین اتخاذ تدابیر کافی در حمایت از حقوق بشر است.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: