آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۷۲۶۰۸
تاریخ انتشار: ۱۸ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۶:۰۰

پیگیری ۵ مطالبه اصلی کولبران توسط کمیته حقیقت‌یاب مجلس

یک عضو کمیته حقیقت‌یاب مجلس برای بررسی وضعیت کولبران با اشاره به بازدید میدانی اعضای این کمیته از مرز تمرچین و پیرانشهر گفت که مطالبات کولبران به کمیته منعکس شده و قطعا مورد بررسی قرار می‌گیرد.
تدبیر24 » رسول خضری در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: پیرو مأموریت مجلس من به همراه آقایان کواکبیان و شهروز برزگر اعضای کمیسیون امنیت ملی و آقای محمود زاده نماینده مردم مهاباد صبح امروز از مرزهای تمرچین و پیرانشهر بازدید کردیم و با کولبران نیز گفت‌وگو کردیم.

نماینده مردم پیرانشهر در مجلس یادآور شد: کولبرها چند خواسته اساسی دارند. یکی  اینکه بیمه تامین اجتماعی، بیکاری، مستمری، ازکار افتادگی  و دیه داشته باشند. دیگر اینکه تعاونی مرزنشینان تشکیل شود. همچنین مسیر کولبری آسفالت شود و بارها با چهار چرخه یا وسیله نقلیه موتوری جابجا شود.

خضری کوتاه شدن دست دلالان را از دیگر مطالبات کولبرها عنوان کرد و گفت: خواسته دیگر این است که درآمد معابر مرزی که ۴۰ درصد برا ی استانداریها و ۶۰ درصد برای تهران اختصاص می‌یابد همه صرف عمران و آبادنی شهرهای مرزی شود.

وی با بیان اینکه کولبران بعضا بین ۲۰۰ تا ۲۲۰ کیلوگرم بار را بر دوش می‌کشند، افزود: ما حتی سعی  کردیم بار این افراد را بلند کنیم اما توان این کار را نداشتیم. همچنین به دیدین خانواده جوان ۱۷ ساله کولبری رفتیم که روز گذشته در اثر ریزش بهمن جان خود را از دست داده است.

این نماینده مجلس با اشاره به طرح دو فوریتی نمایندگان برای ساماندهی کولبرها خاطر نشان کرد: طبیعتا بازدیدهای میدانی می‌تواند به ما کمک کند که برخی موارد مورد نیاز و برخی مطالبات کولبرها را در این طرح بگنجانیم.

این عضو کمیته  حقیقت‌یاب مجلس برای بررسی وضعیت کولبران در پایان گفت که گزارش این کمیته به کمیسیون امنیت ملی ارائه خواهد شد و در صورت لزوم در صحن علنی مجلس نیز قرائت خواهد شد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: