آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۷۲۶۱۵
تاریخ انتشار: ۱۸ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۷:۰۳

افزایش ساعت طرح ترافیک در دو پنجشنبه پایانی اسفند

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ از افزایش ساعت طرح ترافیک تنها در دو روز پنجشنبه 19 و 26 اسفندماه خبر داد.

تدبیر24 »سردار محمدرضا مهماندار در گفت‌وگو با ایسنا درباره ساعت و محدوده اجرای طرح زوج و فرد و اظهارتی که در این زمینه مطرح شده است گفت: با توجه به نزدیک شدن به روزهای پایانی سال و افزایش حجم ترافیک شورای ترافیک شهر تهران تصمیم گرفت تا برای تسهیل در تردد شهروندان و روانسازی ترافیک ساعت اجرای طرح ترافیک تنها در دو پنجشنبه 19 و 26 اسفند ماه تا ساعت 17 افزایش داشته است.

مهماندار با بیان اینکه تغییری در محدوده طرح ترافیک و زوج و فرد اعمال نشده اعلام کرد: همچنین در ساعت اجرای طرح زوج و فرد در روز پنجشنبه نیز تغییری ایجاد نشده و این محدودیت در ساعت 13 به پایان می‌رسد.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ با بیان اینکه ساعت اجرای طرح زوج و فرد از ساعت 6:30 آغاز می‌شود گفت: این محدودیت تا پایان اسفندماه خواهد بود.

مهماندار تاکید کرد که افزایش ساعت طرح ترافیک تنها در دو روز پنجشنبه 19 اسفند و پنجشنبه 26 اسفند است و تا کنون در دیگر روزها تغییری در ساعت و محدوده اجرای طرح زوج و فرد و طرح ترافیک اعمال نشده است.

گفتنی است، پیش از این رییس مرکز فرماندهی و کنترل ترافیک پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ اعلام کرده بود که ساعت اجرای طرح ترافیک و زوج وفرد در پایتخت تا 28 اسفند تغییری نکرده است.

برچسب ها: ترافیک اسفند
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: