ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
چهارشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 23
کد خبر: ۷۲۶۶۵
تاریخ انتشار: ۲۰ اسفند ۱۳۹۵ - ۰۸:۴۲

تشخیص مشکل گردش خون در پاها با معاینه چشم

محققان آمریکایی در بررسی‌های جدید خود دریافتند که می‌توان با کمک معاینه چشم به وجود مشکل گردش خون در پاها پی برد.
تدبیر24 » محققان دانشگاه «جانز هاپکینز» در بالتیمور اظهار داشتند: تغییرات در شبکیه چشم ممکن است در تشخیص افرادی که دچار خطر تنگی رگ‌های بزرگ خونی در پاها هستند و به بیماری سرخرگ محیطی (PAD) مبتلا شده‌اند، کمک کننده باشد.

پزشکان با بیان اینکه بیماری تنگی عروق محیطی می‌تواند در کیفیت زندگی فرد تاثیرگذار باشد و مشکلات ناشی از آن جدی و گسترده است، عنوان کردند: غربالگری پزشکی برای PAD رضایت بخش نیست.

در این بررسی محققان آمریکایی به مطالعه روی 9400 فرد بزرگسال برای مدت 19 سال پرداختند. در این بازه زمانی بیش از 300 نفر دچار تنگی عروق محیطی شدند که به بستری شدن در بیمارستان نیاز پیدا کردند. همچنین 92 نفر از بیماران به نوع حاد این بیماری دچار شده که می‌تواند به شکل گیری زخم روی پاها منجر شود و در نتیجه قطعی عضو را به دنبال داشته باشد.

محققان با در نظر گرفتن فاکتورهای خطرزا در بروز بیماری تنگی عروق محیطی از قبیل دیابت، اظهار داشتند: افرادی که دچار ناهنجاری‌هایی در عروق خونی کوچک در شبکیه هستند بیشتر احتمال دارد به بیماری PAD مبتلا شوند.

به گزارش ایسنا به نقل از هلث دی نیوز، به گفته محققان ارتباط بین خطر بروز مشکلات شبکیه‌ای و تنگی عروق محیطی در میان مبتلایان به دیابت بیشتر است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: