آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۷۲۶۹۹
تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۳۹۵ - ۰۸:۱۹

بازگشت رضاییان، شیرینی جشن ۳۸ سالگی "ورزش و مردم"؟

علی اکبر طاهری به رامین رضاییان توصیه کرد صبور باشد تا سیاست‌های او پیاده شود.
تدبیر24 » سرپرست باشگاه پرسپولیس که جمعه شب مهمان برنامه ورزش و مردم بود، پس از صحبت‌های رامین رضاییان به بازیکن مغضوب برانکو ایوانکوویچ توصیه کرد که صبور باشد تا سیاست‌های او پیاده شود.

طاهری توضیح بیشتری درباره "سیاست"‌های خود نداد اما بهرام شفیع، مجری برنامه ورزش و مردم تلاش کرد در نخستین برنامه ورزش و مردم در ۳۸ سالگی به طور تلویحی بخشش رضاییان را اعلام کند.

رضاییان که در حین صحبت‌های طاهری روی خط این برنامه تلویزیونی آمده بود، گفت: نمی‌خواهم به عقب برگردم اما من هشت سال در لیگ برتر بازی کردم و کوچکترین مشکلی نداشتم. اتفاقی که افتاد شاید به خاطر فشار تمرینات بود. علیپور همشهری و دوست من است. می‌خواهم از هواداران، پیشکسوتان، طاهری و برانکو عذرخواهی کنم. شاید انتظار بیشتری داشتند که من خودم را کنترل کنم. اگر به تیم برگشتم باعث افتخارم خواهد بود که در کنار هم‌تیمی‌هایم جشن قهرمانی بگیرم اما گر هم قسمت نشد به تیم برگردم، برای پرسپولیس و تداوم این راه دعا می‌کنم. این را هم بگویم که آقای طاهری خیلی برای من زحمت کشیدند و هیچ وقت آن را فراموش نمی‌کنم.

پس از صحبت‌های رضاییان، سرپرست باشگاه پرسپولیس که از حضور تلفنی بازیکن تیمش غافلگیر شده بود، گفت: من برانکو را هم قبول دارم و هم رابطه قلبی با او دارم. قبل از بازی‌ها هیچ وقت با برانکو صحبت نمی‌کنم اما بعد از بازی‌ها برانکو در باشگاه حاضر می‌شود و با هم بازی را آنالیز می‌کنیم و مثلا به ایشان می‌گویم این تعویض خوب بود یا نبود. شرایطی که وجود دارد این است که من از بازیکنانی که تجربه بالاتری دارند، انتظارم بیشتر است. رامین عزیز من است اما باید صبوری کند تا سیاست من پیاده شود.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: