ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۷۲۷۸۵
تاریخ انتشار: ۲۲ اسفند ۱۳۹۵ - ۰۸:۳۱

توصیه‌هایی برای برپایی مراسم "چهارشنبه سوری"

مدیرکل فرهنگی و هنری وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه دانش آموزان ما تجربه‌های ناخوشایندی از چهارشنبه سوری دارند و چه بسا در سال‌های گذشته همکلاسی‌هایشان را از دست داده باشند، گفت: توصیه ما به خانواده‌ها این است که در کنار شادی و نشاط فرزندان خود، آنها را از اینکه رفتار پرخطر داشته باشند پرهیز دهند و این آئین را در حد متعارف پاس بدارند تا از این طریق به خانواده شهدای آتش نشان هم احترام گذاشته باشیم.
تدبیر24 » مهدی علی اکبر زاده در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به قرار گرفتن در آستانه سال نو که موجب تحولات در طبیعت و زندگی است اظهار کرد: می‌توان از این تحولات به عنوان یک ابزار تربیتی برای دانش آموزان استفاده کرد.

وی افزود: دانش آموزان ما در روزهای تعطیل ایام عید به همراه خانواده خود به گردش می‌روند و با آثار میراث فرهنگی کشور خود آشنا می‌شوند. در کنار شادی و نشاط فرا رسیدن سال نو، آئین‌های باستانی و میراثی داریم که از گذشته به جا مانده و هر یک حاوی نکته‌های تربیتی است و نباید از آنها غافل شد.

مدیرکل فرهنگی و هنری وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه هر کدام از آئین‌های سنتی و باستانی ما قابل تأمل هستند و می‌توانیم از تک تک آنها درس بگیریم گفت: یکی از این آئین‌ها "چهارشنبه سوری" است که از گذشته‌های دور در کشور ما برگزار شده و پیام زیبایی دارد مبنی بر اینکه هر چه پلیدی و زشتی در وجودمان هست را به آتش می‌ریزیم و گرمی آن را به خودمان می‌گیریم. این موضوع می‌تواند ابزار تربیت اجتماعی باشد مبنی بر اینکه با یکدیگر در جامعه ارتباط داشته و خونگرم باشیم.

علی اکبر زاده ادامه داد: امسال اتفاق ناگواری رخ داد و تعدادی از آتش نشانان ما در ساختمان پلاسکو فداکارانه جان خود را از دست داده‌اند و ما چندان به دلمان نیست که خوشحال باشیم. به همین خاطر بسیاری از دانش آموزان ما کمپین‌هایی تشکیل دادند و اعلام کردند که نمی‌خواهند چهارشنبه سوری امسال را همانند گذشته برگزار کنند. آنها به دوستان خود توصیه کردند که از مواد منفجره که صدای مهیبی دارند و موجب آزار و اذیت دیگران می‌شود استفاده نکنند و از رفتارهای پر خطر بپرهیزند.

وی با بیان اینکه دانش آموزان ما تجربه‌های ناخوشایندی از چهارشنبه سوری دارند و چه بسا در سال‌های گذشته همکلاسی‌هایشان را از دست داده باشند و یا در خانواده افراد معلولی داشته باشند که ناچار باشند تا آخر عمر با عوارض سوختگی زندگی کنند، گفت: توصیه ما به خانواده‌ها این است که در کنار شادی و نشاط فرزندان خود، آنها را از اینکه رفتار پرخطر داشته باشند پرهیز دهند و این آئین را در حد متعارف پاس بدارند تا هم ابزاری برای تربیت باشد و هم به خانواده شهدای آتش نشان احترام گذاشته باشیم.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: