اسنپ‌بك و تداوم ابهام راهبردي

اسنپ‌بك و تداوم ابهام راهبردي

ابراهیم متقی - فشارهاي بين‌المللي و محدوديت‌هاي اقتصادي ايران پس از 5 مهر افزايش بيشتري پيدا مي‌كند. اين امر به‌گونه اجتناب‌ناپذير تأثير خود را بر زندگي اقتصادي و قابليت‌هاي تاكتيكي ايران به‌جا خواهد
اقتصاد دیجیتال و تاب‌آوری زنجیره ارزش پتروشیمی زیر فشار تحریم

اقتصاد دیجیتال و تاب‌آوری زنجیره ارزش پتروشیمی زیر فشار تحریم

محمدمهدی محمدی- صنعت پتروشیمی ایران، به‌عنوان قلب تپنده صادرات غیرنفتی کشور، بارها این آزمون را پشت سر گذاشته و هر بار با زخمی تازه، اما همچنان زنده و ایستاده به مسیر خود ادامه داده است. اما امروز ماجرا پیچیده‌تر از همیشه است
يکشنبه ۱۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 05
کد خبر: ۷۲۸۶۸
تاریخ انتشار: ۲۳ اسفند ۱۳۹۵ - ۰۸:۴۸
ظریف:

نتانیاهو متوسل به تحریف تورات می‌شود

وزیر امور خارجه کشورمان در توییت خود نوشت: نتانیاهو به منظور فروش دروغ‌های نژادپرستانه علیه آحاد یک ملت که سه بار در تاریخ یهودیان را نجات داده است، متوسل به تاریخ جعلی و تحریف تورات می‌شود.
تدبیر24 » متن این توییت به شرح زیر است:

نتانیاهو به منظور فروش دروغ‌های نژادپرستانه علیه آحاد یک ملت که سه بار در تاریخ یهودیان را نجات داده است، متوسل به تاریخ قلابی و تحریف تورات می شود. عادتش این است.

یک بار دیگر، بنیامین نتانیاهو نه تنها واقعیات معاصر را تحریف می‌کند، بلکه همزمان گذشته و حتی کتاب مقدس را نیز تحریف می‌نماید. واقعا تأسف‌آور است که تعصب و نژادپرستی به جایی می‌رسد که علیه آحاد یک ملت که سه بار در تاریخش یهودیان را نجات داده است، چنین اتهامی وارد می شود.

کتاب استر بیان می‌کند که چگونه خشایارشا در چنین روزی یهودیان را از توطئه هامان نجات داد؛ دوباره در زمان کوروش، پادشاه ایران یهودیان را از اسارت در بابل رهانید؛ و در زمان جنگ جهانی دوم که یهودیان در اروپا قتل عام می شدند، ایرانیان با کمال میل به آنان پناه دادند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: