آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۷۲۸۸۶
تاریخ انتشار: ۲۳ اسفند ۱۳۹۵ - ۰۹:۴۵
زنگنه:

فازهای باقیمانده پارس جنوبی تا سال ۹۷ به اتمام می‌رسد

وزیر نفت گفت: فازهای باقی مانده که شش فاز هستند شامل فازهای ۲۲، ۲۳ و ۲۴ و فازهای ۱۳ و ۱۴ غیر از فاز ۱۱ نیمی از کارشان در سال ۹۶ و نیمی از کارشان در سال ۹۷ به اتمام خواهد رسید.
تدبیر24 » بیژن نامدار زنگنه در گفت‌وگو با ایلنا، در پاسخ به این سوال که کار فازهای باقی‌مانده پارس جنوبی چه زمانی به اتمام می‌رسد و افتتاح می‌شوند؟ گفت: فازهای ۱۷ و ۱۸، ۱۹، ۲۰ و ۲۱ به اتمام رسیده و هرگاه آقای رییس‌جمهور وقت بگذارند این فازها به افتتاح می‌رسد.

او افزود: البته بعید است که قبل از پایان سال این فازها به افتتاح برسد. مابقی فازهای باقی مانده که شش فاز هستند شامل فازهای ۲۲، ۲۳ و ۲۴ و فازهای ۱۳ و ۱۴ غیر از فاز ۱۱ نیمی از کارشان در سال ۹۶ و نیمی از کارشان در سال ۹۷ به اتمام خواهد رسید.

وزیر نفت در پاسخ به این سوال که بورس نفت چه زمانی راه‌اندازی می‌شود؟ گفت: بورس نفت همین الان هم وجود دارد. آنچه مهم است این است که سهم عرضه فرآورده‌ها و میعانات نفت خام به آن اضافه شود وگرنه بورس نفت هم اکنون هم وجود دارد و فعال است ولی باید سهم آن بیشتر شود.
برچسب ها: زنگنه وزیر نفت
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: