ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۷۲۸۸۶
تاریخ انتشار: ۲۳ اسفند ۱۳۹۵ - ۰۹:۴۵
زنگنه:

فازهای باقیمانده پارس جنوبی تا سال ۹۷ به اتمام می‌رسد

وزیر نفت گفت: فازهای باقی مانده که شش فاز هستند شامل فازهای ۲۲، ۲۳ و ۲۴ و فازهای ۱۳ و ۱۴ غیر از فاز ۱۱ نیمی از کارشان در سال ۹۶ و نیمی از کارشان در سال ۹۷ به اتمام خواهد رسید.
تدبیر24 » بیژن نامدار زنگنه در گفت‌وگو با ایلنا، در پاسخ به این سوال که کار فازهای باقی‌مانده پارس جنوبی چه زمانی به اتمام می‌رسد و افتتاح می‌شوند؟ گفت: فازهای ۱۷ و ۱۸، ۱۹، ۲۰ و ۲۱ به اتمام رسیده و هرگاه آقای رییس‌جمهور وقت بگذارند این فازها به افتتاح می‌رسد.

او افزود: البته بعید است که قبل از پایان سال این فازها به افتتاح برسد. مابقی فازهای باقی مانده که شش فاز هستند شامل فازهای ۲۲، ۲۳ و ۲۴ و فازهای ۱۳ و ۱۴ غیر از فاز ۱۱ نیمی از کارشان در سال ۹۶ و نیمی از کارشان در سال ۹۷ به اتمام خواهد رسید.

وزیر نفت در پاسخ به این سوال که بورس نفت چه زمانی راه‌اندازی می‌شود؟ گفت: بورس نفت همین الان هم وجود دارد. آنچه مهم است این است که سهم عرضه فرآورده‌ها و میعانات نفت خام به آن اضافه شود وگرنه بورس نفت هم اکنون هم وجود دارد و فعال است ولی باید سهم آن بیشتر شود.
برچسب ها: زنگنه وزیر نفت
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: