ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
يکشنبه ۰۵ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 27
کد خبر: ۷۲۹۲
تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۳۹۲ - ۱۶:۱۴

محکومیت 3 تاجر ایرانی در آلمان

دادگاه عالی شهر هامبورگ روز جمعه بعد از اعلام پایان تحقیقات،با صدور حکمی، 3 بازرگان ایرانی و یک تاجر آلمانی را که به نقض تحریم های غرب علیه ایران متهم هستند، به زندان محکوم کرد.
به گزارش تدبیر24 به نقل از خبرگزاری آلمان (د.پ.آ)،در حکم صادره از سوی دادگاه هامبورگ درمورد این افراد، آمده است: برای دادگاه ثابت شده که این متهمان درطول سال های 2010 تا 2011 در مجموع 92 سوپاپ ویژه قابل استفاده در تاسیسات هسته ای را از کشور آلمان به کمک چند شرکت تجاری از مسیر کشورهای ثالت به ایران ارسال کرده اند.

براساس این گزارش، ˈغلامعلی کیان زادˈ، 71 ساله که براساس محتویان پرونده، نقش اصلی را در ارسال این محموله ها به ایران، داشته است، به 4 سال زندان و ˈحمید کیان زادˈ پسر 26 ساله وی به تحمل 2 سال و 9 ماه زندان محکوم شده اند.

این دادگاه همچنین ˈرودولف .مˈ تاجر آلمانی 79 ساله را به اتهام مشارکت در ارسال سوپاپ های قابل استفاده در تاسیسات هسته ای ایران به 3 سال زندان محکوم کرده است.

در حکم صادره از سوی دادگاه عالی هامبورگ برای ˈحسین . ت ˈ متهم چهارم این پرونده نیز 18 ماه حبس تعلیقی صادر شده است.

براساس این احکام، متهمان قوانین کنترل صادراتی را نقض کرده اند و با انجام معاملات اقتصادی خود رابطه سیاست خارجی آلمان را به مخاطره انداخته اند.

براساس اعلام دادگاه آلمانی، درآمد حاصل از این معامله اقتصادی که بالغ بر 356 هزار یورو اعلام شده از سوی دادگاه توقیف شده است.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: