ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۷۲۹۵۰
تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۳۹۵ - ۰۸:۲۹

فارغ التحصیلان بازاریابی کنند

مدیرعامل بنیاد توسعه کارآفرینی و تعاون استان تهران از جوانان جویای کار خواست تا برای ایجاد شغل منتظر اقدام دولت نمانند و خودشان کسب و کار مورد علاقه‌شان را راه‌اندازی کنند.
تدبیر24 »امید شنعه در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: اشتغال بخشی از فرایند اقتصاد کشور است و تا زمانی که اهداف رشد اقتصادی محقق نشود نمی‌توان اشتغالزایی کرد.

وی با اشاره به بالا بودن آمار بیکاری در رشته‌های علوم انسانی خاطرنشان کرد: در حالی که ایجاد شغل برای فارغ التحصیلان رشته علوم انسانی هزینه‌ای ندارد متاسفانه بسیاری از تحصیل‌کردگان این رشته بیکارند و فضای کسب و کار آن مساعد نیست.

شنعه افزود: برای ایجاد یک شغل دستکم ۳۰ میلیون تومان نیاز است در صورتی که در حوزه علوم انسانی سرانه ایجاد اشتغال پایین‌تر است و ایجاد شغل خیلی هزینه‌بر نیست.

مدیرعامل بنیاد توسعه کارآفرینی و تعاون استان تهران تعبیر کارجویان از اشتغال را پشت میزنشینی عنوان کرد و گفت: بسیاری از جویندگان کار و فارغ التحصیلان، پست‌های دولتی و کارمندی را شغل می‌دانند و به پشت میزنشینی علاقه دارند در حالی که اگر فرد در سن جوانی که توانایی اجرایی و ریسک پذیری بالایی دارد از فرصت جوانی استفاده نکند و وارد شغلی نشود به تدریج انرژی او از بین رفته و دیگر قادر به انجام کاری نیست.

به اعتقاد وی، جوانان به جای آنکه منتظر اقدام دولت بمانند باید خودشان کسب و کاری راه اندازی کنند کما اینکه بسیاری از فارغ التحصیلان با مدارک عالی با انتخاب مشاغل آزاد وارد بازار کار شده‌اند و یا به شرکتهای بازاریابی شبکه‌ای و فروش در سایتهای مجازی روی آورده‌اند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: