آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۷۲۹۵۸
تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۳۹۵ - ۰۹:۱۳

گردوخاک مدارس و دانشگاه‌های آبادان و خرمشهر را تعطیل کرد

گردوخاک مدارس و دانشگاه‌های 2 شهرستان آبادان و خرمشهر در نوبت صبح امروز (سه‌شنبه، 24 اسفندماه) را به تعطیلی کشاند.
تدبیر24 » عزیزالله شهبازی فرماندار آبادان، در گفت‌وگو با  ایسنا، از تعطیلی کلیه مدارس و دانشگاه‌های این شهرستان در نوبت صبح امروز به علت غلظت بالای گرد و غبار خبر داد.

وی با اشاره به گرد و غبار روز گذشته، اظهار کرد: باتوجه به تداوم وجود ذرات گردوغبار در هوا، مدارس کلیه مقاطع تحصیلی و دانشگاه‌ها در سطح شهرستان در نوبت صبح (سه‌شنبه، 24 اسفندماه) تعطیل هستند.

شهبازی در خصوص تعطیلی نوبت عصر نیز، گفت: هواشناسی پیش‌بینی کرده است که تا پیش از ظهر توده گردوخاک از شهرهای آبادان و خرمشهر خارج می‌شود، بنابراین ضرورتی برای تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها در نوبت عصر وجود ندارد.

فرماندار آبادان خاطرنشان کرد: با توجه به میزان بالای آلاینده‌ها معادل ۲۲ برابر حد مجاز در روز جاری، مدارس برای ادامه فعالیت نیاز به شست‌وشو و پاکسازی دارند؛ به همین دلیل کلیه مدارس و دانشگاه‌ها در نوبت صبح تعطیل خواهند بود، اما در نوبت عصر به فعالیت خود ادامه می‌دهند و دایر هستند.

همچنین ولی‌الله حیاتی فرماندار خرمشهر، گفت: کلیه مدارس و دانشگاه‌های شهرستان خرمشهر در نوبت صبح امروز (سه9‌شنبه، 24 اسفندماه) به علت گرد و غبار خبر داد.

وی افزود: با توجه به پیش‌بینی هواشناسی گرد و خاک تا پیش از ظهر از منطقه خارج می‌شود، به همین دلیل مدارس نوبت عصر فعالیت معمول خود را خواهند داشت.
برچسب ها: ابادان گرد وخاک
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: