ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۷۳۱۵۸
تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۳۹۵ - ۰۹:۱۷

این نوروز سوسیس و کالباس را به خانه راه ندهید

در حین خانه تکانی‌های قبل از عید، دید و بازدیدهای نوروزی و رفتن به مسافرت، زمان کافی برای تهیه غذا در نظر بگیرید تا مبتلا به انواع بیماری‌ها نشوید.
تدبیر24 » کارشناسان در جدیدترین تحقیقات خود دریافتند مصرف سوسیس و کالباس و به طو کلی غذاهای فرآوری شده برای سلامت بدن بسیار مضر است و می‌تواند علاوه بر چاقی و ابتلای فرد به بیماری دیابت باعث افزایش خطر ابتلا به سرطان روده به میزان ۲۰ درصد شود. 
 
گفتنی است، کارشناسان اعتقاد دارند سوسیس و کالباس و فرآورده‌های گوشتی آماده حاوی مقادیر بالایی از انواع مواد نگهدارنده و بویژه نیترات‌ها هستند که می‌تواند باعث تشکیل سلول‌های سرطانی در روده شود. 
 
کارشناسان مضر بودن مواد غذایی گوشتی فرآوری شده را به اندازه سیگار خطرناک می‌دانند و هشدار می‌دهند که افراد از مصرف این مواد خودداری کنند. 
 
علت تمایل افراد به این خوراکی‌ها طعم ادویه، نمک و چربی موجود در آن است، همچنین خوراک‌های پخته شده با سوسیس و کالباس سریع آماده می‌شود و این باعث می‌شود افراد به آن‌ها علاقه‌مند شوند. 
 
یکی از زمان‌هایی که افراد بیشترین میزان مصرف سوسیس و کالباس را دارند تعطیلات نوروز است، زیرا در این ایام خانم‌های خانه‌دار وقت کافی برای پخت غذا ندارند.
 
علاوه بر سوسیس و کالباس سایر خوراکی‌های گوشتی آماده که در آن‌ها نمک به میزان زیاد وجود دارد و یا دودی یا خشک شده‌اند نیز برای سلامت بدن مضر هستند و می‌توانند باعث ابتلای افراد به انواع بیماری‌ها شوند. 
 
از جمله سایر بیماری‌ها که در اثر مصرف مواد غذایی فرآوری شده ایجاد می‌شود، می‌توان به فشار خون بالا، بیماری‌های قلبی - عروقی، بیماری انسدادی مزمن ریوی، سرطان روده و معده اشاره کرد. 
 
کارشناسان همچنین هشدار می‌دهند که ماده شیمیایی نیتروسامین که در اثر پخته شدن گوشت در حرارت بالا و یا گوشت کبابی و تنوری دراین ماده غذایی ایجاد می‌شود می‌تواند باعث افزایش خطر ابتلا به سرطان روده در افراد شود. 
 
وجود مواد غذایی نگهدارنده در سوسیس و کالباس برای جلوگیری از فساد و رشد میکروب و باکتری‌ها است، اما این مواد باعث از بین رفتن باکتری‌های مفید در روده و بروز انواع بیماری‌ها دربدن انسان می‌شود. 
 
کارشناسان برای جلوگیری از ابتلای افراد به بیماری‌های مختلف توصیه می‌کنند افراد حتماٌ آب آشامیدنی سالم مصرف کنند، سیگار استعمال نکنند و مواد غذایی شور و ترش مصرف نکنند تا همیشه سلامت بمانند. 
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: