اسنپ‌بك و تداوم ابهام راهبردي

اسنپ‌بك و تداوم ابهام راهبردي

ابراهیم متقی - فشارهاي بين‌المللي و محدوديت‌هاي اقتصادي ايران پس از 5 مهر افزايش بيشتري پيدا مي‌كند. اين امر به‌گونه اجتناب‌ناپذير تأثير خود را بر زندگي اقتصادي و قابليت‌هاي تاكتيكي ايران به‌جا خواهد
اقتصاد دیجیتال و تاب‌آوری زنجیره ارزش پتروشیمی زیر فشار تحریم

اقتصاد دیجیتال و تاب‌آوری زنجیره ارزش پتروشیمی زیر فشار تحریم

محمدمهدی محمدی- صنعت پتروشیمی ایران، به‌عنوان قلب تپنده صادرات غیرنفتی کشور، بارها این آزمون را پشت سر گذاشته و هر بار با زخمی تازه، اما همچنان زنده و ایستاده به مسیر خود ادامه داده است. اما امروز ماجرا پیچیده‌تر از همیشه است
يکشنبه ۱۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 05
کد خبر: ۷۳۱۹۴
تاریخ انتشار: ۲۸ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۴:۰۰

افزایش صادرات لبنیات در سال جاری/ مشوق ۲۰۰ میلیارد تومانی صادراتی تامین شد

معاون وزیر کشاورزی از رکوردشکنی صادرات شیر و لبنیات در سال جاری خبر داد و گفت: مشوق صادراتی ۲۰۰ میلیارد تومانی که پیش از این پیگیری‌های لازم برای تامین منابع مالی آن انجام شده بود، تخصیص پیدا کرده که به زودی پرداخت می‌شود.

تدبیر24 »حسنی رکنی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: امسال صادرات انواع لبنیات به ۳۰ کشور مختلف از مرز ۷۵۰ هزار تن در ۱۱ ماهه امسال عبور کرد که ارزشی بالغ بر ۶۸۳ میلیون دلار داشته است، در حالی که سال گذشته صادرات انواع لبنیات به ۶۰۰ هزار تن رسیده بود.

وی افزود: اخیرا بازار روسیه برای لبنیات ایرانی کشش مناسبی پیدا کرده و تقاضا در این راستا افزایش پیدا کرده است. به گونه‌ای که ۳۷۰۰ تن شیرخشک طی هفته گذشته به این کشور صادر شد و ۲۰۰۰ تن دیگر نیز تقاضای جدید وجود داردکه به زودی آن را صادر می‌کنیم. همچنین برای انواع پنیرهای تولید شده در کشور مشتری روسی وجود دارد.

تامین مشوق صادراتی ۲۰۰ میلیارد تومانی برای لبنیات

معاون وزیر کشاورزی در امور دام اعلام کرد که منابع مالی برای تامین مشوق صادراتی ۲۰۰ میلیارد تومانی لبنیات تخصیص پیدا کرده که به زودی پرداخت می‌شود و در این میان ۵۰ میلیارد به سازمان تعاون روستایی و مابقی آن به کارخانه‌های صادرکننده انواع محصولات و فرآورده‌های لبنی اختصاص پیدا خواهد کرد.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: