ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۰۷ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 29
کد خبر: ۷۳۱۹۴
تاریخ انتشار: ۲۸ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۴:۰۰

افزایش صادرات لبنیات در سال جاری/ مشوق ۲۰۰ میلیارد تومانی صادراتی تامین شد

معاون وزیر کشاورزی از رکوردشکنی صادرات شیر و لبنیات در سال جاری خبر داد و گفت: مشوق صادراتی ۲۰۰ میلیارد تومانی که پیش از این پیگیری‌های لازم برای تامین منابع مالی آن انجام شده بود، تخصیص پیدا کرده که به زودی پرداخت می‌شود.

تدبیر24 »حسنی رکنی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: امسال صادرات انواع لبنیات به ۳۰ کشور مختلف از مرز ۷۵۰ هزار تن در ۱۱ ماهه امسال عبور کرد که ارزشی بالغ بر ۶۸۳ میلیون دلار داشته است، در حالی که سال گذشته صادرات انواع لبنیات به ۶۰۰ هزار تن رسیده بود.

وی افزود: اخیرا بازار روسیه برای لبنیات ایرانی کشش مناسبی پیدا کرده و تقاضا در این راستا افزایش پیدا کرده است. به گونه‌ای که ۳۷۰۰ تن شیرخشک طی هفته گذشته به این کشور صادر شد و ۲۰۰۰ تن دیگر نیز تقاضای جدید وجود داردکه به زودی آن را صادر می‌کنیم. همچنین برای انواع پنیرهای تولید شده در کشور مشتری روسی وجود دارد.

تامین مشوق صادراتی ۲۰۰ میلیارد تومانی برای لبنیات

معاون وزیر کشاورزی در امور دام اعلام کرد که منابع مالی برای تامین مشوق صادراتی ۲۰۰ میلیارد تومانی لبنیات تخصیص پیدا کرده که به زودی پرداخت می‌شود و در این میان ۵۰ میلیارد به سازمان تعاون روستایی و مابقی آن به کارخانه‌های صادرکننده انواع محصولات و فرآورده‌های لبنی اختصاص پیدا خواهد کرد.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: